Veranda, galeria exterioara a casei tale!

veranda sau terasa casei

Dupa ce v-am delectat cu fel de fel de amenjari interioare care mai de care mai fabuloase, m-am gandit sa pornesc o mica calatorie si prin rândul amenajarilor exterioare, pe veranda, evident imbelsugate cu lemn masiv.

veranda sau terasa casei

Si primul popas in aer liber il voi face pe veranda. Acest spatiu este (dupa definitia din dex) unul conceput ca fiind o galerie exterioara, care alcatuieste o anexa a locuintei. Design-urile pot fi variabile, de la simple si traditionale, la complexe si moderne.

Astazi am ales pentru voi o veranda in stilul anilor 60. Mobila din lemn masiv, lampile si perdelele materializeaza perfect acest stil. Culoarea lemnului este una ciocolatie  care impreuna cu combinatiile marinaresti ale decoratiunilor creeaza o impresie de relaxare, vacanta.

Semineul de piatra ii da acestui spatiu o doza de romantism, dar si de raceala datorita pietrii. Lemnul pe de altă parte contribuie cu căldură și aduce spațiului un aer de familiaritate, de ”acasă”. Combinația de mobilier din fier forjar și lemn, asortat cu țerături cu motive folclorice, native poate fi un exemplu de bun gust și efect obținut prin evitarea încărcării. Fiind vorba de un spațiu exterior, materialele sunt importante pentru durabilitate.

Un astfel de spatiu este creat pentru a te bucura de natura intr-o zi de vara fiebinte sau intr-o zi racoroasa primavaratica.

Sursa foto

Poate pentru cei mai mulți panorama ”face toți banii” de aceea este important să alegem să nu îngrădim vederea, să permitem privirii să străbată spațiul ce ne înconjoară. Acesta se schimbă cu fiecare anotimp, ne încântă prin firescul culorilor, prin spectacolul naturii.

Cu drag, de liniște.

veranda sau terasa casei
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    ce firma produce mobila aceasta?