VW Camper – toate T-urile și pasionații care le dețin

VW Camper - pat rabatabil pliant

Nu-s membru în nici un club de broscari și nici nu dețin vreun VW Camper, însă îi admir din tot sufletul pe acești pasionați care se strâng sub o umbrelă mare ce-i leagă pe toți deținătorii de Mașina Poporului. Cumnatul meu deține un T2 cu ladă în spate și e mândru de el până peste poate. Nu știu dacă mașina lui se încadrează la VW Camper, însă pe lângă bani știu că a investit o cantitate enormă de suflet în recondiționarea lui, cu piese originale.

VW Camper - pat rabatabil pliant

Nu-ș cum se face că ieri, văru din Cluj, alt deținător de VW – T3 cred, luat la bani mărunți, cu destinația drumeție și aer liber mă întreabă despre cum să-și facă un pat pliant în cașcarabeta lui. Îl iau la descusut și-i cer surse de inspirație și uite așa mă pomenesc într-o lume efervescentă. Mi-a răpit cel puțin 2 ore din viață incursiunea asta prin ceea ce știu și pot și fac pasionații de VW Camper cu mașinuțele lor. Mă repet la nesfârșit, diferența dintre băieți și bărbați este prețul jucăriilor, iar cazul de față este cel mai grăitor în acest sens.

VW Camper, toate versiunile de T-uri de la T1 până la T6 cred sunt modificate și echipate de oameni cu investiții mai mult sau mai puțin costisitoare, însă pasiunea cu care o fac diferă față de cei avuți care se aruncă la Motorhome-uri de milioane de dolari. Mi-am strâns aici o suită de imagini cu amenajări de paturi pentru VW dubițe. Le spune Rock and Roll Beds în engleză și blogurile sau forumurile destinate lor sunt pline de idei. Dacă vă împinge curiozitatea să aveți grijă să nu vă molipsiți de virusul lor.

Poți citi și despre Tom Ourada –Pardoseli din lemn cu forme neregulate – Ourada Design

Pentru paturi sunt multe soluții, lemnul și metalul sudat fiind cele mai facile și abordabile materiale cu care se pot construi diverse soluții. Cred că OSB-ul este cel mai ieftin și permite greșeli fără repercursiuni grave asupra bugetului, apoi plăci stratificate din lemn și structuri din profile metalice. Fără să vrei te faci și sudor și tâmplar și tapițer. Când te-mpinge încântarea și bucuria lucrului făcut cu mâna ta, efortul nu mai contează și costurile sunt suportabile.

M-aș bucura daca ați adauga aici comentarii din experiență, cei ce știți mai bine cu ce se mînâncă alde astea.

Drumuri bune, fără evenimente rutiere !

VW Camper - pat rabatabil pliant
15 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.