Welcome to Miami! Resedinta Versace – Casuarina inspirata de Alcazar Colon

casa Versace

Astazi vom vorbi putin despre extraordinara si opulenta resedinta a lui Gianni Versace ! Designerii vestimentari celebri, precum ati observat si in articolul despre apartamentul lui Coco Chanel, indiscutabil detin proprietati impresionante.

Casa, cunoscuta sub numele de „Casuarina”, a fost cumparata de catre Versace in 1992, dupa ce casa veche de peste 60 de ani, se aflase in paragina totala. Construita de arhitectul, reformatorul politic si scriitorul Freeman Alden, acesta a folosit ca sursa de inspiratie cea mai veche casa existenta in emisfera de vest, si anume  „Alcazar Colon”, casa  originara a lui Christopher Columb.

In prezent, resedinta este pe departe paragina care era candva, acum ea devenind un adevarat simbol al  luxului. Statui, fresce, mozaicuri, mobilier masiv sculptat cu ceea mai mare finete si nu in ultimul rand, peste 54 de metri de piscina „captusita” cu aur de 14 carate.

Superba proprietate este creata de un geniu al arhitecturii si este o parte arta si o parte istorie!

**Gianni Versace a fost unul dintre cei mai influenti desgneri de moda din toate timpurile. Creatile sale au fost purtate de la femeile din diplomatie pana la cele mai mari celebritati ale lumii. Versace a fost premiat cu Oscar de catre American Fashion Oscar pe 11 februarie 1993. La 2 ani dupa marele premiu, Gianni Versace a fost asasinat in propria locuinta din Miami. Astazi, mii de turisti trec pragul resedintei din Miami pentru a vedea locul in care maestrul Gianni era in elemetul sau.

Versace residence

Versace residence

Versace residence

Versace residence

Versace residence

Versace residence

Versace residence

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    frumosss

  2. #2 Comentariu nou

    Acum cateva zile m-am interesat de rasina transparenta si pigment fosforescent pentru un mic proiect. Am gasit urmatoarele: http://www.glowmania.ro/7-pigmenti-fosforescenti si http://www.complexart.ro/rasina-super-transparenta-cristallo-sc-22-500-gr-.html