WingsDesign.ro este Paula Goagă și colaborează cu StejarMasiv.ro

WingsDesign - happiness is homemade (1)

Paula Goagă este sufletul biroului de design interior WingsDesign, designer de interior cu adevărat dăruită meseriei și care la acest proiect a putut să dea frâu liber imaginației, fără restricții din partea beneficiarului. Astfel de șanse au darul de a potența imaginația și mai mult, chiar dacă această meserie este prin definiție un amalgam de cifre și senzații. Proporționalitatea trebuie să facă pereche cu cromatica, calitatea materialelor să exceadă valoarea unui brand prin alegeri inspirate, înainte de costurile ridicate.

Happines is Homemade - WingsDesign
Happines is Homemade – WingsDesign

Noi am avut ocazia să aducem un aport de detaliu, reușita amenajării interioare a biroului WingsDesign implică toate spațiile interioare unde Paula Goagă și-a lăsat amprenta.

A trecut mult timp de la finalizarea acestui proiect și doar acum Paula a eliberat tainele acestui proiect, alături de propria apreciere, a unui parcurs de suflet. Eu n-am cum să descriu ceea ce imaginile fac mult mai expresiv, pot doar aminti conjunctura în care am ajuns să colaborăm. Masa imaginată de Paula Goagă avea soclul însă trebuia completată cu un blat din stejar masiv. I-am propus cerul, stejarul sălbatic cu imperfecțiuni naturale pronunțate și pentru că timpul era extrem de scurt i-am livrat un blat de 180×90 din stocul pregătit pentru export.

Site-ul oficial al biroului de arhitectură unde o găsiți pe Paula Goagă

Blatul a fost pregătit la noi să fie montat pe picioare standard, cu prindere în șuruburi inbus de bucșile îngropate în blat, dar Paula a vrut să adapteze soculul metalic pe care-l alesese deja. Cele două piese au trebuit modificate pentru a se potrivi, așa că i l-am recomandat pe Ionuț Dragnea, care a susținut pe acest segment ideile de design interior imaginate la WingsDesign. Am primit atunci câteva imagini și le-am păstrat pentru a arăta și altora că se poate cu determinare obține soluții, trebuie doar bunăvoință.

Atât Paula cât și Ionuț au acest atribut din plin, drept urmare rezultatul arată perfect încadrat. Masa cu blat din stejar sălbatic este o parte dintr-un tot bine croit, alături de elemente complementare unice.

Amenajare interioara WingsDesign Paula Goagă

Amenajare interioara WingsDesign Paula Goagă

Amenajare interioara WingsDesign Paula Goagă

Paula ne-a împărtășit imaginile cu întreaga amenajare, opinia ei este cea de mai jos. Eu zic că pălăriile din paie cu rol de abajur sunt nota distinctă care a determinat un japonez să închirieze acest apartament. Mi se par atât de naturale, într-o lume dominată de tendințe reci. Am văzut frânghie, lemn și metal în cantități potrivite, pe un fundal de un alb imaculat, ce evidențiează materialele naturale. Minimalismul este cheia succesului, simplitatea are atribute greu de întrecut când ponderea valorică este dată de materiale naturale.

Marturie Paula Goagă - WingsDesign

Imagini WingsDesign – design interior

Mobila din lemn masiv fabricată de noi și prezentată în catalogul online Mobel Amadeus se găsește azi în peste 500 de locuințe din București doar, însă și la Casa de ceai a Reginei Maria din incinta Castelului Bran și la Conacul Maldăr. N-avem showroom pentru prezentarea pieselor de mobilă, dar colaborarea cu arhitecți și designeri de interioare, așa cum o facem și cu WingsDesign ne duce piese de excepție în locuri pe care nu le bănuim. Ca și Paula, am un sentiment incredibil de fericire, sunt de-a dreptul încântat să știu că sunt tot mai mulți oameni care folosesc zi de zi un produs fabricat de noi, la Baia Mare sau Satu Mare.

Ponderea încă este mare în străinătate, acolo zeci de mii de clienți ai retailerilor pentru care lucrăm deja se bucură de aceste produse, pe parcursul ultimilor 25 de ani. N-aș vrea să exaltez de optimism, însă cred că 99% din piesele livrate de noi într-un sfert de secol încă sunt în uz, fără să fi suferit în vreun fel.

Mulțumesc Paula, este o plăcere să admirăm munca ta!

Detalii de montaj - masa din metal cu blat din cer
21 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.