10 livinguri inspirate de mare

amenajare englezeasca

Sunt genul de persoana profund indragostita de mare, iar una dintre amenajarile interioare pe care le ador nu putea sa fie altfel decat dedicata marii.

Spatiile inspirate de plaja sau de mare sunt extreme de pline de viata si foarte primitoare, iar tonurile precum albastru sau turcoaz iti ridica starea de spirit. Daca nu sunteti fanii nuantelor reci, puteti opta pentru culori calde, pamantii la care doar sa mai adaugati cateva accesorii nautice. Tonurile de gri și crem aduc aminte de nisipul fin, iar nuantele de albastru, de apa marii.

Aceste detalii uimitoare, iti transforma casa intr-un spatiu permanent de vacanta, incat nu pot sa nu ma gandesc la un astfel de interior ca fiind unul din preferatele mele.

Priviti imaginile de mai jos si inspirati-va si voi!

cu gandul spre mare
accesorii acvatice
amenajari interioare de vara
casa de la mare
casa dedicata marii
living inspirat de mare

Tablourile, zugrăveala pereților, decorul în detaliu, ventilatorul din tavan sau mobilierul – fiecare poate reprezenta ceva legat de mare, de apă, de albastru turcoaz al lumii lui Neptun.

living room acvatic
living room inspirat de mare
livng room in nuante de albastru

E bine să ne păstrăm proporțiile măsurii și să nu facem ca despre mare să abunde în locuința terestră. Nu se cade, nu e bine și mai ales dacă aveți obiecte multe la care țineți și nu vă puteți despărți de niciunul, alegeți ca fundalul să fie simplu, alb spre exemplu, la care adăugând albastru și cel mult încă o culoare, un ton de mari ca pondere la culoarea de mare, să se încheie paleta de nuanțe din acea încăpere.

mare la tine in casa

Drift wood și un fundal turcoaz pe perete e suficient cât să semnalizeze oricui care are are un minim de cunoștințe de cultură generală că la mare vă stă gândul și sufletul.

tablou cu valuri
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
amenajare englezeasca
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.