2000 de articole pe stejarmasiv! La mulți ani!

2000 articole

2000 de articole pe Stejarmasiv.ro! Acum citiți articolul cu numărul 2000. De aproape 7 ani a pornit Călin într-o călătorie prin lumea lemnului. A dedicat acest blog tuturor celor care apreciază lucrurile și stările vechi, iar azi, la ceas aniversar pentru noi, m-a ales pe mine să vă scriu un mesaj.

articole de blog www.stejarmasiv.ro
2000 de articole pe stejarmasiv! La mulți ani! 13

Îi cunosc familia de ceva vreme, îi știam pasiunea de pe atunci, dar am ajuns să fim prieteni în momentul în care am început să contribui cu câte un gând aici, în casa lui virtuală. Respectul pentru cititori ni-l arătăm prin informații de bun simț și bună calitate. E posibil, pe alocuri, să dăm greș. E posibil să resimțiți și dumneavoastră când avem câte o zi proastă, ori când viața ne scoate în cale provocări pe care suntem, la acel moment, mai puțin echipați să le gestionăm. Ne bucurăm de fiecare descoperire pe care o facem atât în viața de zi cu zi, cât și în mediul online, descoperire legată de esența lemnului, de idei de amenajare sau tradiții românești. Dar cel mai mult ne bucurăm de oameni și de tot ce fac ei frumos pentru ceilalți. Iar pe acești oameni minunați, am ales să îi promovăm, să îi facem cunoscuți, atât cât putem.

Acest articol nu va conține imagini, nici clipuri, nici linkuri. E o spovedanie a mea, a noastră. Nu cred că realiza Călin unde va ajunge cu scrisul, nici câți oameni va întâlni ori va primi în casa lui de pe stejarmasiv. N-aș vrea să ating cu vorbele importanța acestui loc, las judecata în seama dumnevoastră. Cert e că suntem onorați de prezența dumneavoastră aici. Iar când alegeți piese de mobilier din cele pe care le facem, vă asigur că le meșteșugim cu drag și cu gând să vă aducă bucurie.

Nu ne facem planuri prea mari pentru viitor. Vom scrie în continuare, numai să fim sănătoși. Vă vom invita să ne citiți, să vă sfătuiți cu noi, să ne și trageți de mânecă, dacă va fi cazul. (sperăm să nu fie 🙂 ). Iar dacă timpul ne-o va permite, vom încerca să vă scriem și mai multe articole.

Voi încheia acest articol cu o replică dintr-un film, care îi place lui Călin: ”Când dobori un copac ca să faci scândură, construiește o mobilă ce să dureze cel puțin până crește un alt copac înapoi.”

Update 2023 – Lung drum am mai parcurs de atunci – Scrie articole … omule, altfel ChatGPT te poate înlocui și am ajuns să ne uităm la articole dacă sunt scrie de un om în persoană sau de AI.

Așa să ne ajute Dumnezeu! La mulți ani!

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
2000 de articole pe stejarmasiv! La mulți ani! 14

Articole apreciate de atunci până în 2023:

Elemente de dulgherie – etimologie

Top 3 proiecte cu produse din stejar în 2022

OSB 3 – material de bază în construcții – costuri diferite în RO vs Europa

Stejar pentru Ubisoft Bucharest 2022

Randamentul de debitare al cherestelei

Cum construiești o cabană – din lemn, lucrând singur – 2 perspective

1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.