Top 3 proiecte cu produse din stejar în 2022

Singureni Manor - proiect de top

Ca să ajungă un proiect în top trebuie să fie din stejar, să aibă o reprezentare semnificativă pentru noi și să contribuie la promovarea lemnului de stejar masiv pe care îl prelucrăm de 30 de ani.

Fabrica noastră are J-ul din 1993, deci sunt 30 de ani de funcționare într-o țară în care durata de viață medie a uni firme este de 10 ani. Revista online StejarMasiv.ro are deja 11 ani vechime, deci a depășit deceniul și continuăm să respectăm valorile cu care am pornit.

Evităm reclamele ostentative, publicăm articole de promovare pentru entități prietene și cu produse de top, pe care le folosim și le recomandăm, nu ne dorim volume mari în detrimentul calității, căutăm să răspundem pozitiv la solicitări aparte, din când în când, cu produse derivate din portofoliul nostru de bază.

Nu voi face un clasament cu locurile 1-3 ci voi prezenta imagini cu produsele pe care le consider provocări duse la bun sfârșit, cu succes, și care au o poveste, care chiar au făcut să le pese unor oameni.

Trofeele pentru Ubisoft București

trofeu Ubisoft - top angajați
Top 3 proiecte cu produse din stejar în 2022 22

Am apreciat că o firmă românească a apelat la o altă firmă românească pentru a fabrica niște piese unicate, pentru fiecare angajat, de la cei care au împlinit 5 ani până la veteranii de top care au 20 de ani vechime. Impresionant!!!

Am avut sentimentul că discut cu reprezentanții unei familii, că cei care au ales soluțiile de design chiar și-au dorit ca colegii lor să primească aprecierea reală a companiei pentru care lucrează de minim jumătate de deceniu.

Singureni Manor – Paul’s Horses – Resort de top

Singureni Manor
Top 3 proiecte cu produse din stejar în 2022 23

Singureni Manor este un partener din ultimii 2 ani cu care am lucrat pe mai multe proiecte aparte, cu o echipă de oameni fantastici. Arhitecta și administratoarea sunt incredibil de deschise, empatice, cu dispoziția de a asculta argumente logice. Proiectele Premium au de regulă reprezentanți mai puțin flexibili, cu orgolii casante, cu idei proprii ce nu permit imixtiuni, însă nu aici.

Am promis că voi ajunge la Paul’s Horses cu prima ocazie când voi vizita Bucureștiul, și vreau să văd neapărat cum arată mesele cu picioare pliante, mobilierul de terasă sau mesele de pe deck, livrate de noi chiar în context, nu doar în imagini.

masă cu picioare pliante
Top 3 proiecte cu produse din stejar în 2022 24
dulăpior de terasă
Top 3 proiecte cu produse din stejar în 2022 25
mese Madison blat din stejar
Top 3 proiecte cu produse din stejar în 2022 26

Așa cum la Crama Ceptura găsiți în sala de degustări de vinuri o masă de top produsă de noi, modelul Reinassance, de 400×110 cm, așezată pe 3 picioare, tot așa la Castelul Bran, Casa de Ceai a Reginei Maria are mesele din restaurant livrate de noi, acum mai bine de 6-7 ani.

Conacul Maldăr este printre primele locații care ne-au onorat cu alegerea lor, acum mai bine de 10 ani și păstrăm încântarea pentru fiecare recomandare primită din partea familiei Vasilescu.

Masa de consiliu pentru Alumni Brașov

masa de consiliu Alumni London
Top 3 proiecte cu produse din stejar în 2022 27

Mesele de consiliu sunt de regulă piese somptuoase, în spații protocolare, însă această piesă este așezată pe un covor și vrea să ofere condiții de top unor colegi de muncă cu care proprietarii acestei firme lucrează, nu îi patronează.

Am avut de-a face cu o solicitare clară, cu desene și schițe și poziție fermă în alegeri. Eu am intervenit doar la recomandări privitoare la o masă care stă pe o structură tâmplărească și care este folosită ca masă de bar de către personal.

îmbinări fără metal - masa de top din stejar
Top 3 proiecte cu produse din stejar în 2022 28

Am livrat la această locație mai multe piese de mobilier, iar printr-o succesiune de fapte am ajuns să dețin o masă de birou identică cu una dintre piesele livrate la Brașov.

Printr-o eroare de comunicare decupajul dintr-un blat a fost făcut în lateral, și nu central cum s-a dorit, drept urmare am produs un alt blat și am livrat conform cerințelor. Pentru biroul meu de acasă însă, blatul a fost tocmai potrivit, după ce am făcut să dispară gaura, care nu se potrivea în cazul meu.

În stânga sus e cel cu decupajul corect, în dreapta sus e cel pe care îl folosesc chiar acum, când scriu acest articol. De acasă, în liniște.

Din stejar, un lemn nobil, nimic nu se pierde, doar capătă o nouă viață, chiar dacă destinația inițială se schimbă. Am învățat că nimic nu e întâmplător, că totul are sens și dacă ceva pare neașteptat și total opus intenției inițiale, e nevoie doar de puțin timp ca să se așeze pe făgașul normal.

Sper să parcurgem și 2023 cu același succes și entuziasm cum am făcut și cu 2020, și cu 2021 și cu 2022. Personal pot să afirm că sunt învățăminte de top pe care le-am tras în acești 3 ani și nu au fost deloc ani de criză.

Sănătate nesfârșită și voie bună!

5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Bună ziua, am citit articolul despre casa de vacanta. Felicitari!
    Am recondiționat ferestrele de lemn (duble) de la o casa veche din București. Am rugămintea sa îmi spui ce garnituri de etansare ați folosit pentru geamurile de la casa de vacanta, ca îmi recomandați pentru cazul meu?
    Gânduri bune,
    Ruxandra.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.