A fost odata ca niciodata, in inima padurii … visele

case din lemn

Imi aduc aminte si acum visele copilariei mele. Fara dar si poate printre ele se regasea si imaginea unei casute de vacanta in inima padurii … Imaginea mea zburdand prin misterul unei oaze, sau rostogolindu-ma ca o ghinda, prin iarba, pe carare … ma amuza si acum 🙂 Cu toate ca, anii copilariei au trecut pe langa mine, acest vis a ramas nestirbit, iar imaginea mea in casuta de lemn este si va ramane nepretuita. O imagine cât o mie de cuvinte este cea de mai jos care simbolizează visul unui copil

Iar pentru cei care doresc sa-si traiasca visele copilariei lor, pentru cei care viseaza si azi la casuta de lemn din padure … am o recomandare pentru voi :  casuta din stejar masiv 🙂 De ce? Simplu… pentru ca cel mai batran copac din Romania, este  un stejar de peste 600 de ani, se afla la 20 de kilometri de orasul Sibiu, în padurea localitatii Bradu … deci fiti sigur ca va rezista.

case din lemn

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Excelent Irina, excelent. Si Sequoia avem doi in tara din care unul la Ardusat, MM.

  2. #2 Comentariu nou

    wow ……………….. bun gust ….caldura ….. mi-am inchipuit cum e sa ai un asemenea decor in jurul tau ……e WOW…………..

  3. #3 Comentariu nou

    ideea patului rabatibil este destul de frecventata in vest ,in general in cazul dormitoarelo de copii.singura preocupare ar fi in cazul de fata mecanismul de deschidere si de recuperare.sint de asemenea interesat in pretul de cost.

  4. #4 Comentariu nou

    Preturi ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.