Masa din lemn masiv de stejar – AI Content

Bertha AI

Conținutul de mai jos dintre ghilimele este generat pe tema ”Masa din lemn masiv de stejar” – cu Bertha AI. în colaborare cu Yoast. Este prima dată când folosesc ceva ce se intitulează AI – Inteligenta Artificială – un program care poate scrie texte chiar și în limba română.

Formularul de cerință AI

conținut generat de AI
Masa din lemn masiv de stejar - AI Content 13

TEXT generat de Bertha

”Ce înseamnă să deții o masă din lemn de stejar? Masa din lemn de stejar este unul dintre cele mai populare tipuri de mobilier, iar acest lucru se datorează calităților sale.

Materialul este unul dintre cele mai durabile și ușor de întreținut, iar acestea sunt doar câteva motive pentru care ar trebui să te gândești la o astfel de achiziție.

Masa este unul dintre cele mai importante piese de mobilier din casă, pentru că reprezintă locul în care ne adunăm cu familia și prietenii. De aceea, trebuie să alegi cu atenție materialul din care este confecționată. Lemnul de stejar este una dintre cele mai bune opțiuni, pentru că oferă o durabilitate de lungă durată și un aspect estetic plin de rafinament.

Alegerea unei mese din lemn masiv de stejar poate fi cea mai bună decizie pe care o vei lua vreodată. Este un material rezistent, ușor de întreținut și foarte elegant, iar de aceste caracteristici ne vom putea bucura ani la rând. Este important să ne amintim că, pentru a beneficia de toate aceste avantaje, trebuie să avem grijă de mobilierul nostru și să îl îngrijim corespunzător. Doar astfel vom putea profita la maxim de durabilitatea și frumusețea lui.

Forma mesei contează enorm, iar cei interesați de achiziție pot alege blat oval sau dreptunghiular ori rotund. Blatul pătrat este cel mai rar comandat, deși are cu 25 % mai multă suprafață utilă și costa identic cu cel rotund.

Blaturile cu forme rectangulare au costuri mai reduse, masa dreptunghiulară este cea mai des comandată. Mesele rotunde plac îndeosebi doamnelor, și aprobarea consorților este deseori doar formală, după ce jumătatea gingașă a familiei a luat decizia.

Există mai multe modele de mese din lemn masiv de stejar, astfel că oricine poate găsi ceva potrivit pentru nevoile și gusturile proprii. Dacă vrei să te asiguri că alegi un model care se va potrivi perfect în interiorul casei tale, atunci trebuie să acorzi o atenție specială designului.

Cel mai important aspect al unei mese este blatul, iar acesta poate fi realizat din diferite materiale. Lemnul este una dintre cele mai populare opțiuni, iar acest lucru se datorează calităților sale. Materialul este rezistent și ușor de întreținut, astfel că va rezista ani la rând fără probleme. De asemenea, lemnul oferă o notă de eleganța și rafinament interiorului, ceea ce este ideal pentru cei care căutau un mobilier șic.

Masivul de stejar este un material popular pentru mese, datorita durabilității si rezistentei sale. Este ușor de întreținut si oferă o nota de eleganța oricărui interior in care este pus. Forma blatului contează enorm, iar cei interesați pot alege dintre modele rotunde, pătrate sau rectangulare. Masa din lemn masiv de stejar poate fi cea mai buna achiziție pe care o faceți vreodată.”


Și din nou omul – adică eu, Călin

Pentru mine Inteligenta Artificială ar fi ceva în felul în care Orson Scott Card a imaginat-o pe Jane, alături de Ender, în Vorbitor în Numele Morților. Inteligența artificială, ca să fie inteligență, ar trebui să aibă creativitate și imaginație. Fără ele nu există inteligență, nici umor, nici sarcasm.

Am remarcat că indiferent ce i-am sugerat eu să folosească ca bază pentru compunere, textul livrat este doar de tipul laudativ. Cred că Google sau cine manipulează învățarea urmărind tot ce mișcăm noi pe net, s-a deprins cu astfel de texte. În engleză totul este wow, super, fantastic, wonderfull, cool ..

Bertha AI se gândește
Bertha Inteligenta Artificială se gândește

Mie îmi lipsesc formulările de mai sus din vorbire – poate fi cea mai buna achiziție pe care o faceți vreodată sau Alegerea unei mese din lemn masiv de stejar poate fi cea mai bună decizie pe care o vei lua vreodată zice Bertha. Nu zic, sună bine, însă pe mine nu așa mă convingi.

Și pentru că lipsește componenta haioasă a scrisului de mai sus, nu pot să nu adaug cea mai tare expresie de înălțat zmeie din domeniu vânzărilor pe care am auzit-o – Dom’le … altfel te vede lumea!

Păi da … că de aia îmi iau eu casă, vacanță, mașină, să mă vadă lumea altfel decât sunt, nu? Însă bufonul sunt eu, am descoperit pe viu că merge, da, le merge, cum zicea Toma Caragiu. Am văzut oameni convinși așa, cu astfel de vorbe, pe când eram directorul de vânzări al unei companii și i-am urmărit pe agenții din teren. Așa am realizat cât de volatil este succesul, ce minți ușoare și ce vorbe goale se combină ca să rezulte TVA la buget.

Poate sunt pe moarte ocupațiunile de scriitor de blog și vine vremea inteligenței artificiale. Oare voi vă prindeți când textul e burtologie, că e scris să numeri caractere și rânduri, că suflă aerul degeaba oricine ar citi astfel de scrieri? Am citit site-uri dedicate modei, amenajărilor interioare sau generaliste, unde nu rămâi cu nimic după ce parcurgi 10 rânduri.

Am dezinstalat Bertha, dacă trebuie să mă bazez pe altcineva sa scrie aici mai bine închid. Recent am dat peste alt articol – Digital Art – fotografii generate de AI proiectul Dall-E de la Microsoft și mi-am amintit senzația de atunci. La fel de insipidă.

P.S. Bancul ce nu se poate dezlipi de contextul de mai sus:

  • Ce lucrezi?
  • Sunt scriitor, am un blog. Tu?
  • Sunt pilot, am un scuter.
Bertha AI
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.