3 mese de stejar au plecat recent

X-Ray 200x100 mese de stejar

Am livrat în ultimele zile 3 mese de stejar sălbatic, adică cer. 2 au plecat la București, cealaltă la Sinaia. Despre cer nu poți spune decât că îți place sau nu. Cine caută aspectul natural, care am ajuns să-l explicăm, în comparație cu produsele cu furnire, va alege stejarul sălbatic, Knorreiche cum îi spune neamțul, fără reținere.

Masa Rotundă Victoria D160 cm

Cu un diametru de 160 cm, este cea mai mare dimensiune pe care o producem pentru acest tip de masă. Cred că am trecut de 30 de bucăți livrate în România, și sunt împrăștiate peste tot, în toate colțurile țării. Livrăm mese din stejar, la București ajung cca 60 % din livrările domestice, însă la capitolul blat rotund, Victoria și Britain sunt produsele cele mai apreciate. Britain poate fi fabricată și la diametre mari, până la 200 de cm.

Am explicat aici cum construim blaturi rotunde.

Masa X-Ray 200×100 cm

Modelul X-Ray face parte din categoria de mese de stejar cu blat fix și picior metalic. Nu am prins să fotografiez piciorul înainte de ambalare, însă blatul l-am așezat pentru ca beneficiarul să își facă o idee despre cum va arăta masa pe care o livrăm.

Mă bucur de fiecare dată când primesc un feedback și aflu că realitatea depășește imaginile fotografiate.

X-Ray - 200 x 100 cm - Natural Oak
3 mese de stejar au plecat recent 20

Masa Lyyra

Modelul Lyyra este cel mai surprinzător, din toată gama de mese de stejar vândute anul acesta, cred că am trecut de 10 bucăți. A fost apreciată și comandată în mai multe rânduri, cu ocazii diferite. Forma picioarelor este atipică față de modelele clasice copiate sau replicate după modele văzute prin târgurile de mobilă internaționale.

mese de stejar Lyyra 220x100 Bassano Oak
3 mese de stejar au plecat recent 21

Mesele sunt ambalate și expediate întotdeauna prin transportator direct. Rata de probleme la transport este sub 1%, în ultimii 6 ani, comparativ cu 50 % prin curieri de dinainte. Ambalăm cu grijă și cu protecții suplimentare, însă nu am reușit să dovedim ingeniozitatea celor care manipulează coletele noastre, cu volum atipic și greutăți considerabile.

Dacă vă plac și credeți că răsfoirea catalogului online Mobel Amadeus vă poate încânta privirea accesați link-ul – www.mobelamadeus.ro.

detaliu de fibra a blatului de stejar rotund
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.