Alege o masa mare în loc să ridici garduri înalte

masa mare 12 persoane din stejar masiv

Ospitalitatea ar trebui să primeze înaintea nevoii de siguranță, de aceea proverbul care spune să faci o masa mare în locul unui gard înalt este unul cu semnificații puternice și profunde.

Poate că titlul acestui articol ar fi trebuit să fie unul despre oferta de preț pentru masa din imaginile de mai jos, însă admit că nu reușesc să mă conformez cerințelor cu imbold comercial. Prefer ca explicația unei oferte de preț pentru această masa mare, model Timor, care nu se găsește în paginile catalogului nostru, să fie una descriptivă decât una cu tentativă de șoc prin valoare.

masa mare 12 persoane din stejar masiv

Masa mare model Timor, finisată negru mat are dimensiunile de 310×100 și este o piesă de mobilă orfană. Am mai publicat sub acest titlu imagini și articole când am avut cazuri de produse unicate, finisate care sunt disponibile de pe stoc în urma unor conjuncturi. Orice fabrică ajunge să aibă piese orfane, neincluse într-o livrare din varii motive. Motivul nostru este că după comanda pentru această masa mare, cu finisajul negru mat, clientul s-a răzgândit și a trebuit să fabricăm altă piesă, cu dimensiuni similare, dar alt finisaj. A considerat că alegerea n-a fost cea mai bună, însă din negru nu poți face maro sau alt finisaj deschis.

Blatul din masiv este periat și senzația tactilă percepe fibra lemnului de stejar. Pentru Negru mat, este o opțiune extrem de senzorială.

Imagini din fabrica pentru masa mare Timor

Ca urmare, masa mare Timor este pe stoc, gata finisata Negru Mat și așteaptă un cămin care să o găzduiască. Se poate livra în 24 de ore de la solicitarea ferma.

Valoarea ei este redusă față de un cost standard, de la 3800 lei la 2900 de lei.

Motivul este datorat imposibilității schimbării culorii, astfel încât dacă Negru mat și dimensiunea de 310×100 cm, pe 5 picioare stilizate Provence sunt pe placul cuiva, va face o afacere bună. Valoarea de 2900 lei include TVA și costuri de expediere într-un oraș reședință de județ din România.

Masa mare Timor poate găzdui între 12 și 14 ocupanți, în funcție de dimensiunea scaunelor alese.

Culoarea neagră nu este neobișnuită, avem în lucru zilele acestea multe modele de mese cu finisaj tăciune, am senzația că s-a declanșat o cerere efervescentă în Vestul Europei, poate cu ocazia Brexitului.

Puteți cere informații folosind butonul de mai jos. 2900 de lei sunt 500 de EUR + TVA și transport. Cred că este o ocazie de neratat, la dimensiunea mesei, fabricată integral din stejar masiv. În engleză i-ar spune Bargain, noi nu avem denumire similară. Chilipir nu e corect, pentru că masa mare Timor este de o calitate ireproșabilă, doar finisajul, haina pe care o are, nu poate fi schimbat la cerere, trebuie acceptată așa, Negru Mat.

Pentru dimensiuni standard puteți consulta catalogul online de mobila Mobel Amadeus.

Citește despre opțiunile disponibile gratuit când comanzi o masă!

Aștept cereri, sunt sigur că există un cămin pentru această masă!

masa mare 12 persoane din stejar masiv
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.