Alertă de design interior: Copii care decorează!

copii deseneaza pereti copii desen

E timpul ca copiii să-și pună creativitatea pe tapet! La propriu.

Dorința multor copii de a putea desena în voie chiar și pe pereți se poate îndeplini acum, pentru că, în sfarșit, s-a inventat tapetul pe care se poate scrie ca pe o tabla de școala.

copiii care decoreaza

Ideea acestui tapet mi se pare geniala și pentru oamenii creativi, și pentru copii, salvând astfel mobila și pereții de un posibil dezastru „artistic”.

Așa că maniacii curateniei care convietuiesc cu vreun artist, tocmai au găsit cel mai bun compromis și cea mai sigură cale de a ține „arta” în „incinta”, ca sa zic așa.

P.S: În România se găsesc deocamdată doar în București, dar mediul online este dispus să va ajute oricând 😉

Sursa

Update 2018 –  A trecut ceva vreme de când Irina a scris despre acest tip de finisaj pentru pereți, copiii sigur l-ar aprecia dacă părinții s-ar încumeta să-l folosească la amenajările interioare. Sunt convins că e nevoie doar de o singură șansă pentru cei mici să-și exprime talentul și creativitatea pe lavabila imaculată, ca să determine părinții să ia măsuri.

Eu sunt în acest stadiu, baiețelul meu are 4 ani, iar în februcarie va mai veni o fetiță în familia noastră. E neapărată nevoie să preîntâmpin problemele. Am ales bine când am decis să nu finisez mobila din camera copiilor, astfel încât s-a putut șlefui foarte ușor – Dovada e aici – Birou copii – Birou pentru copii nefinisat cu lac.

Prevederea e mama soluțiilor pentru preîntâmpinarea dezastrelor, voi nu v-ați bucura să nu trebuiască reparat ceva? Ei chiar decoreaza și își pun în valoare creativitatea. Cum ar fi să nu fie certați, să nu ajungă să inhibe aceste porniri. Odata parcurse, vor deveni calități sau își vor pierde interesul. Nu alegeți să pedepsiți, alegeți să încurajați originalitatea.

Fiecare copil este genial într-un domeniu, trebuie doar să-l descoperiți.

copiii la treaba decoreaza
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi spuneti daca aveti tapet pentru copii pe care se poate scrie, cat costa si de unde putem achizitiona

  Multumesc
  Raluca Gheorghe
  0721.143.133

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.