În bucătărie se poartă retro – idei

mobila de bucatarie retro

Vintage este doar de 20 de ani, deci se poartă retro nu este din secolul trecut. Pentru noi, cei cu cheia la gât, copilăria noastră nu se încadrează în vechi ci în normal.

Astăzi povestim puțin despre bucătarie, acel spațiu în care, fie că mergi în vizită sau îți inviți prietenii la tine , te simți cel mai acasă. Este primitoare, caldă și mereu plină de bunătăți.  În postările anterioare am vorbit de cele clasice, cele vintage, cele moderne, cele industriale, iar acum am ajuns la cele retro.

În hairstyling, fashion, muzică cât și în designul interior, cân te exprimi că se poartă retro reprezintă o reinterpretare a unor tendințe demult apuse. Culori îndrăznețe precum verde, albastru, galben jadeit cu pardoseli tip tablă de  șah este imaginea designului de acum 50 de ani.

M-am hotărât să privim înapoi și să vedem ce înseamnă tendințele designului bucătăriilor retro, printr-o bucătărioară recondiționată în stil retro!

Haideți să gândim în culori puternice și îndrăznețe! Turcoaz-ul este ceva mai mult decât curajos!

bucatarie in stil retro

bucatarie albastra se poartă retro

bucatarie retro

detalii retro pentru bucatarie - se poartă retro

Am sentimentul că lemnul natur, în finisaje clasice cu ton de cireș și plăcile colorate în nuanțe curajoase, ca și acest turcoaz sunt o combinație extrem de reușită. Bucătăria este o parte extrem de importantă a locuinței, unde ne dorim veselie, exuberanță, bună dispoziție. N-aș putea accepta în casa mea spații terne,

Sursă

mobila de bucatarie retro
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.