Amenajare cu lemn masiv la București – colaborare cu Xylino

Amenajare București - StejarMasiv.ro si Xylino

Nicu Ivănescu este Xylino, dar nu singur, însă este reprezentativă imaginea lui în definiția brandului. Eu sunt Călin, de la StejarMasiv.ro, dar asta o știți, însă diferența principală între mine și Nicu este că el dă foarte bine pe ”sticlă”. Promovarea brandului Xylino beneficiază de aportul imaginilor în care alături de Nicu apare alături de o barbă împletită, un motofierăstrău imens și o secure, într-un decor cu tot ce trebuie, zăpadă, bușteni, rumeguș, utilaje și forță brută.

Nicu Ivanescu
Nicu Ivanescu

Uitându-mă la filmulețul de mai jos, am realizat că ultima imagine cu mine, făcută de un profesionist, a fost acum 9 ani, și s-a întâmplat pe când pregăteam premiile pentru un concurs de articole –Suporturi de flori – Concurs de articole „Cu si despre orice … lemn sa fie!” – . Trebuie să admit că mă tem de obiectivul camerei, foto sau video, doar când sunt cu familia mă destind și nu-l evit. Oameni bine intenționați din jurul meu mă îndeamnă, recomandă sau îmi cer să fac materiale video, însă n-am nici o idee cum ar arăta persoana mea, în filmări.

 

Nicu însă arată natural în orice imagine sau filmare, se vede cu ochiul liber.

Ne știm de prea mult timp și doar recent am ajuns să contribuim fiecare cu produsele care-l reprezintă la o amenajare cu lemn masiv din București. Beneficiarul a ajuns la noi prin intermediul StejarMasiv.ro

El a adus de la Xylino 2 elemente Live Edge, sprijinite pe picioare metalice, finisate artizanal, ce aduc un aer de naturalețe și non-conformism.

Design Xylino - Nicu Ivănescu

Eu am adus stejar combinat cu metal. Am livrat o masă model Kraken, cu picioare metalice negre, o măsuță de cafea cu blat din stejar cu margine organică, 8 scaune model Quadrant din metal și piele neagră și un set de canapele Chesterfield compus 3 + 2 + 1, tot cu piele neagră, Buffalo Premium.

Amenajare București - StejarMasiv.ro si Xylino

După ani de zile de când ne știm și vorbim despre ceea ce lucrăm, după niște pălinci ce s-au dus la Sibiu și un cuțit ce stă să se facă, am ajuns să ducem amândoi piese ce ne reprezintă în aceeași locație. Nicu Ivănescu a deschis o locație fizică la București, Xylino Showroom, în Voluntari. Pagina de Facebook o puteți vedea aici. Am scris mai demult un articol la recomandarea lui Nicu despre – Pardoseli din lemn cu forme neregulate – Ourada Design, ca dovadă a direcției de design pe care o apreciază și o urmează.

Ne-am cunoscut prin intermediul dnei Mihaela Radu, de la Revista din Lemn, unde Nicu Ivănescu a apărut într-un articol a revistei tipărite, în ediția când Dragos Costache și Costi de la Iplan Furniture au fost pe copertă, după primul număr cu Alex Puchianu pe copertă.

Amenajarea din București la care StejarMasiv.ro și Xylino și-au adus contribuția este printre cele mai deosebite, acolo proprietarii au investit mult suflet, iar valorile achitate ne-au fost încredințate, și am convingerea că și celorlalți care au lucrat, pe baza recomandărilor și studiului de piață, documentându-se și cerând avizul specialiștilor.

Toate piesele menționate mai sus, livrate de noi, le găsiți în catalogul de mobilă Mobel Amadeus.ro

Voie bună, să stea ploaia, să ieșim mai mult afară!

Am mai scris despre Xylino și Masa de 6 m din lemn masiv de nuc – Xylino – Nicu Ivănescu

Design Xylino - Nicu Ivănescu
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.