Amenajare de mansarda la Brașov – design și execuție TTC Incasa

amenajare de mansarda la Brasov barul cu blaturi fabricate de noi

Pe Tunde Păunescu o știu de ani buni și am lucrat împreună pe mai multe proiecte, dintre care ultimul este o amenajare de mansarda în Brașov. TTC Incasa este Tunde Păunescu, ați mai văzut lucrările în care s-a implicat și prin 2012 când am publicat o amenajare de vilă din Brașov în articolul – Amenajare interioara – casa din Brasov cu lemn masiv.

amenajare de mansarda la Brasov

Fostul magazin Caesar de pe Calea București s-a mutat la ieșirea din Brașov spre Valea Prahovei, acolo unde Tunde oferă soluții complete de amenajare interioară folosind și încorporând atunci când designul îi permite piese de mobilier fabricate de noi. A și expus în showroom-ul pe care îl tot re-amenajează mese, scaune și corpuri din stejar masiv, care s-au bucurat de aprecierea brașovenilor. Modelul de masă Kraken poate fi vazut de acum la ei, pentru că au ales să-l utilizeze ca birou de creație în showroom, optând pentru picioare finisate metal natur și blat de 220×110 din stejar masiv, cu bordura organic neregulată.

Cea mai recentă lucrare, finalizată cu succes este o amenajare de mansarda într-un spațiu regândit total, de la 0, care încorporează structura veche de grinzi de lemn ca aport la designul interior.

Au folosit

  • o masă Britain fixă de 180x100x78,
  • un stand TV de 200x50x46
  • blaturile de la bar
  • mai multe elemente de stejar finisate

Oportunitatea de lucra cu diferiti arhitecți și designeri de interioare ne ajută să obținem imagini cu amenajări interioare complete, care încorporează produsele fabricate de noi. Este o șansă minunată pentru noi ca fabrică să primim imagini cu aranjamentele finale, cum este și această amenajare de mansarda care credem că arată potențialul excelent pe care utilizarea produselor din lemn masiv îl aduc pentru ridicarea nivelului de calitate a unui design ori concept.

Am aflat din discuția cu Tunde că modelul de masă Kraken este disponibil mai nou în online ca formă, însă cu echipare de blat din înlocuitori de la diverși comercianți. Mă așteptam ca după 4-5 ani de viață a acestui produs să apară și replicile și regret că cei care reproduc acest design consideră că un MDF sau PAL placat cu furnir mai subțire sau mai gros este o soluție permisă pentru a coborî prețul unui produs exclusivist. Și la Trabant i se spunea Mercedes cartonat, din motive bine înțelese de cunoscători. Nu mi-aș dori să pretind exclusivitate și cu siguranță modelele se reproduc la niveluri diferite de calitate, însă în comparația pe care potențialii beneficiari o fac ar trebui să țină cont când citesc în descriere  – ”blat de masă cu finisaj stejar masiv”. Dacă comercianții și producătorii lor ar alege să încorporeze lemn masiv autentic în blat costurile nu ar mai suferi comparație.

Mă bucură această inițiativă pentru că timpul va oferi răspunsuri și celor care consideră că rabatul de calitate este o opțiune.

Mulțumim TTC Incasa pentru colaborare și felicitări pentru realizare !

masa cu blat din stejar model Kraken
14 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.