Anul nou – idei și sugestii pentru pregătirea casei

anul nou mobilier

Anul nou vine mereu cu un elan puternic de schimbare pentru cei mai mulți dintre noi. Ideea de început, precedată neapărat de cea de bilanț, ne stimulează pentru a pune lucrurile în ordine. Dacă ne întoarcem către psihologie sau terapie, s-ar spune că a-ți curăța casa e o formă de a-ți curăța mintea, e o eliberare de bagaj.

anul nou mobilier

Sfârșitul de an vine cu împodobire, gătit mult, haine noi și musafiri. Nu se spune degeaba ”încărcat ca și pomul de Crăciun”, și atenție, nu se referă la daruri. Acelea sunt sub pom, iar generozitatea rareori poate fi în exces. Am lăsat să treacă câteva zile să se așeze lumea, să iasă din agitația sărbătorilor ca să vă pot scrie. Nu faci nimic concret din 1 ianuarie, poate doar stai în pat să te relaxezi. Însă, după ce trec câteva zile, încolțește în minte ideea de nou, de început, de posibilități nelimitate.

Începe prin a scoate din casă decorațiunile de Crăciun. Nu știu voi, dar eu nu dau randament când le văd pentru că îmi induc starea de vacanță, ori vacanța e cu adevărat îmbucurătoare doar când ești mulțumit de munca ta. Și nu prea poți fi mulțumit de muncă dacă nu ești concentrat când o faci.

Gândește-te apoi dacă pe perioada încărcată, ai simțit că un anume obiect din casă te-a incomodat cu ceva sau canapeaua ori masa ar fi stat mai bine în altă parte. Verifică cum te-ai simți dacă le-ai aranja altfel. Ne transformăm, e posibil să ne dorim o altă aranjare.

Fă-ți un plan financiar dacă dorești o mobilă nouă, un fotoliu comod pentru a reînvia o încăpere, un covor nou. Mai sunt luni bune până la vacanța de vară, prin urmare, poți economisi pentru a-ți face pe plac. Sau poate ai rămas cu bani de anul trecut. 🙂

anul nou mobilier

Citește și: Atenție la materialele pe care le folosiți în amenajările interioare

Poate faci ordine între cărți sau pe etajerele din sufragerie. Poți îmbunătăți imaginea lor cumpărând noi obiecte de design. Poți încerca să schimbi tablourile din casă, fie și mutându-le dintr-o încăpere în alta, dar cel mai important e să faci acest lucru cu toți membrii casei, fiecare trebuie să se regăsească în noul spațiu. Anul nou trebuie să aducă schimbare în mai bine, v-o doresc din suflet tuturor!

anul nou mobilier

noul an mobilier

anul nou
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.