Aranjamente cu piesele de mobilier pe care le găsiti în catalogul de mobila

aranjamente Masa X-Ray si fotolii Roxy plus bancheta Roxy

Acum 5 ani scriam primele articole despre mobila din stejar, în ianuarie, pe final si prezentam piese separate nu aranjamente. Am dedus atunci că Google indexeaza text și cititorii cauta imagini ca să vadă fără să se obosească citind rânduri după rânduri descriptive. O fabrică fotografiază greu piesele finale într-un aranjament complet, cel mult, la finisaj, înainte de ambalare pot pune un carton în spate, ca fundal, și să fotografiez produsul finit pe un spațiu cât mai neutru.

Catalogul online de mobila este pe butonul mare verde de sus, aici pe blog, sau direct la adresa www.mobelamadeus.ro

aranjamente
Masa X-Ray si fotolii Roxy plus bancheta Roxy

Pentru comenzi individuale, din partea persoanelor care răsfoiesc paginile noastre, poate nu este tocmai la îndemână să alcătuiască aranjamente din piese separate. Primul catalog tipărit pe care l-am dus cu noi la SIM și BIFE a fost conceput cu foi volante, pentru a ușura oricui interesat să le răspândească pe o masă și să le așeze alăturat mai multe piese, pentru a-și imagina aranjamente diferite. A fost de real folos, însă online e mai greu să deschizi mai multe TAB-uri și să ți le aranjezi în așa fel încât să poți vizualiza un fel de 3D Studio MAX, ansamblul 3D compus din imagini separate.

aranjamente
Set Chesterfield – Sofa 3 locuri, fotoliu si pouf

Am strâns câteva imagini de la prezențele noastre pe la târguri, unde mese, scaune și fotolii ori canapele de piele sunt aranjate în stand pentru a compune un aranjament cât mai diversificat. Zâmbesc în sinea mea și-mi amintesc că din cauză că aveam seturi de 4 scaune la o prezentă de târg, iar masa rotundă la care le-am așezat permitea 8 locuri, așa că am combinat două seturi de scaune din același model, însă de culori diferite, dar complementare. Cineva a apreciat tocmai acest fapt și a achiziționat la sfârțitul expoziției setul complet de masă cu 8 scaune exact așa cum fusese prezentat în stand.

aranjamente
Masa Frankfurt cu scaune Quadrant si Corvette
aranjamente
Masa Hudson și scaune Sandy plus bancheta Sandy

Sper să ajute aceste imagini la edificarea celor ce nu apelează la un arhitect sau designer de interioare, poate se conturează aranjamente inspirate de formele sau produsele vizualizate.

aranjamente
Masa Rio și scaune Quadrant din piele naturala

Cu drag, de bun gust.

Poate citești cum am parcurs acest drum – Catalog de mobila

aranjamente
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.