Paturi supraetajate – design si realizare Nicolae Rosioru

pat supraetajat

Acum doi ani am mai scris despre paturi supraetajate ca subiect pentru că eram direct interesat de acest tip de mobilier pentru cei doi baieti ai mei. Am abordat subiectul general, prima dată în câteva articole în care am scris despre conceptul de paturi supraetajate pentru copii la modul general :

Camere amenajate cu paturi suprapuse de copii

Oare copiii chiar își doresc ceea ce amenajăm noi în camerele lor?

Ce model de pat supraetajat alegi pentru copilul tau?

Apoi am publicat articolul – Paturi suprapuse <=> paturi supraetajate – despre modelul ales și fabricat pentru noi de prietenul Tibi, meșterul cu care am realizat o sumedenie de produse atipice, ce nu pot fi fabricate ca piese unicate în fabrici. Tibi este un om extrem de drag mie și familiei noastre și are multe piese unicate produse la rang de artă în ceea ce privește calitatea execuției, material, îmbinări perfecte. El are în portofoliu și tocătoarele de lemn și birourile de bijutier de acum 3-4 ani. Sper să revină la muncă, după o perioadă grea pentru el.

paturi supraetajate
Paturi supraetajate

Între timp, colegul Nicolae Roșioru, cel care mi-a produs o serie de surprize foarte de suflet, a primit din partea mea mai multe cereri privitoare la acest segment, din partea celor care își doresc paturi supraetajate și a realizat deja o parte dintre ele, altele fiind în lucru. Pot în acest moment să indic fără rezerve ca cei care își doresc paturi supraetajate custom, particularizate conform dimensiunilor și preferințelor lor să apeleze direct la Nicolae, prin email – nicolae@stejarmasiv.ro

Descriptiv, patul are urmatoarea specificație de la meșter :

Pat etajat – stejar masiv integral
In lateral, scara cu sertare in trepte
Dimensiuni saltele:
Jos: 140 cm / 190 cm
Sus 90 cm / 190 cm
Finisaj ulei + ceara

Nu intermediez munca acestor tâmplari individuali, oameni pe care îi consider prieteni și mă bucur nespus că ei pot oferi servicii de calitate unor solicitări ce par a-și găsi greu soluțiile. Am susținut atelierele mici și îi încurajez pe cei care doresc pentru casa lor mobila la comandă să apeleze cu încredere la oricare dintre meșterii pe care i-am creditat cu încrederea noastră și le-am oferit și emailuri legate direct de StejarMasiv.ro.

Dragos Costache Constantin Iosif Ionut Dragnea si Nicolae Rosioru

Sistem constructiv de paturi supraetajate

paturi supraetajate
12 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.