Mobilier pentru hol – ideile noastre pentru decorare

mobilier pentru hol

Din nou despre mobilier pentru hol. Mie mi se pare cel mai greu de ales pentru casă. De obicei, cei mai mulți dintre noi nu dispunem de un spațiu prea mare în hol și atunci trebuie să ne adaptăm alegerile în funcție de asta. Holul e locul de depozitare al papucilor pe care îi purtăm mai des, al hainelor, al genților. Mai e nevoie și de o oglindă, să te privești înainte de a ieși pe ușă, ori când te întorci după o zi de muncă.

Cu toate astea, eu cred că ar trebui să alegem un mobilier pentru hol aerisit. Există o tendință către ușor și practic, nu mai avem chef să petrecem mult timp cu aranjatul casei și curățenia. Sau, și dacă avem chef, am prefera să utilizăm acel timp pentru alte activități. Să intri în casă și să dai peste un hol încărcat, poate să transmită o stare de apăsare sau de sufocare. Ce-i prea mult strică!

mobilier pentru hol

Pentru un hol mai lung decât lat, eu aș alege un model asemănător cu cel din imaginile de mai jos. Par modelele de mai demult, mulți dintre noi am fugit de acele piese de mobilier vechi. Redescoperim acum atracția pentru ele.

E clar că ne adaptăm liniei pe care am ales restul mobilierului din casă. Dacă mergem pe prea multe stiluri, putem da greș. Găsim în magazine mobilier pentru hol destul de ieftin, însă de o calitate îndoielnică, atât la materialele folosite pentru fabricare, cât și la design. Încercați să nu faceți compromisuri când vine vorba de o alegere cu care veți trăi mult timp.

Dacă stați bine cu spațiul, opțiunile sunt mai variate. Am mai scris noi și aici despre asta!

mobilier pentru hol

Observați că toate sugestiile de prezentare pentru mobilier au un fundal de culoare deschisă, tocmai pentru a da impresia că spațiul este mai generos. Dvs ce model ați alege?

mobilier pentru hol
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.