Balansoar de 9.600 de dolari. Din lemn de castan și oțel

mobila din lemn si fier

Balansoar de lux

O investiție de 10.000 de dolari pentru un balansoar se face așa. Dacă ai pe acasă uitați niște bani ce ocupă loc și nu le găsești întrebuințare, dacă n-ai găsit prin magazinele de fițe de prin împrejurimi și de prin străinătățurile pe unde mergi în concediu, dacă 10.000 de dolari reprezintă pentru tine o sumă pe care te poți așeza cu posteriorul, să mă exprim elegant, deși Pruteanu a spus clar că din 3 litere denumirea este corectă, atunci cumpără-ți acest scaun.

mobila din lemn si fier - balansoar

Prietenii vor da pe spate, baieții studiind cum e posibil să sfidezi fizica și să faci șezutul suspendat, iar fetele se vor trezi bătând din ochi către tine vis-a-vis de gusturile și înclinațiile tale estetico-practice.

Scaunul – balansoar se numește Rocking Chair No. 1 și e fabricat de Reed Hansuld – un fabricant de mobila canadian cu reședința la New York/Brooklyn.

E frumos, m-ar bate Cel de Sus să nu admitem asta, e absolut fantastic, ideea e genială, realizarea de excepție, materialele de calitate, dar tot am un nod în gât considerând că puhoiul de bani pe care îl poți plăti pe un obiect aparent banal. Sigur n-are nimeni pe rază de 500 de km așa ceva. Hmm… ma gândesc că Kiev-ul e aproape. 300 de km … pe 300 de km ai exclusivitate.

mobila din lemn si fier - balansoar

mobila din lemn si fier - balansoar

mobila din lemn si fier -balansoar

mobila din lemn si fier

Am scris anterior despre astfel de funcționalități și în articolul –Balansoar din lemn combinat cu hamac, marca Georg Bechter – serii de lux sau Balansoare din lemn serie rustică. Sigur că nu sunt la fel, doar mișcarea este mecanic identică. Unele devin depozite de valori pentru cei care achiziționează astfel de produse, altele sunt pur distractive și cu destinație care vizează doar relaxarea.

Indiferent de vârsta ocupantului senzația este similară, cunosc chiar cîini care ”se dau în vânt” după un balansoar.

mobila din lemn si fier
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.