Balansoar hamac pentru copii – idei de nișă pentru ateliere mici

Rocking Hammock balansoar hamac

Acest balansoar hamac găsit pe Amazon costă 39,95 USD.

Pe un site englezesc am găsit ceva similar cu un cost de 300 de GBP și un review care spunea „Best value for the money”.

3in1 Rocker 300 GBP
3in1 Rocker 300 GBP

Ce avem de fapt aici? 2 profile curbate, din lemn masiv stratificat, cu 2 legături de lemn și nici un metru pătrat de pânză cu o pernă cilindrică. Nu poți spune că e muncă la tapițerie, realizarea este „piece of cake” pentru cel mai începător tâmplar. Oferta de balansoar hamac – inexistentă pe piața românească. Un singur aspect aș ridica la ideea achiziției pentru această piesă de mobilier, cred că e nevoie de spații mai generoase pentru camera copiilor, nu s-ar încadra într-o cameră de bloc, de 10 mp, unde spațiul trebuie eficientizat.

Citeam undeva că cei mici ajung să nu mai citească, poate folosind un astfel de balansoar hamac ar ajunge să se piardă mai ușor în lumea cărților. Pentru mine, utilitatea imediată ar fi cea de pătuț pentru bebeluș, un accesoriu foarte util ca să ofer micului prunc un somn liniștit și adânc. Pe o terasă de casă, sub soarele de primăvară mai că îmi vine să cred că cei mari l-ar ocupa mai degrabă, dacă rezistența și dimensiunile le-ar permite.

hamac de balans
știu … nu-i din lemn, e metal cu sfoară

Am mai căutat cu acest termen imagini sugestive pentru balansoar hamac – rocking hammock pe limba lui Shakespeare însă cred că nișa este foarte neocupată. M-am gândit imediat că ar fi bun de produs ca completare pentru portofoliul unor ateliere mici, pentru cererile de pe plan local. O mașină de cusut la pedală și o vecină la care ai reparat un întrerupător pot foarte ușor completa nevoia de croitorie, atât cât cere acest proiect.

Ce părere aveți? Sigur că designul și imaginația pot completa cu modificări întregul proiect. Poți face un balansoar hamac mai elaborat, mai confortabil, mai mare sau mai stabil.

Rocking Hammock balansoar hamac

LEVO-Blue1 Charlie Crane
LEVO Blue1 – Design Charlie Crane

Aș face pe Mobel Amadeus.ro o secțiune Bargain, însă n-am găsit încă o traducere care să nu ducă în desuet. Chilipir nu e bun, dpdv comercial.

Aveți dreptul la inovație, ideea de bază nu este copyright nicăieri, vă asigur!

Rocking Hammock balansoar hamac
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    M-ai izbit frontal, e de bine, multumesc frumos pentru idee. Asta ar trebui sa fie un money maker cu resursele potrivite de manufacturare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.