Bancă pentru depozitare – mobilier de hol

banca lemn recuperat

,Fac referire la o bancă pentru depozitare ca soluție de mobilare a holurilor, din necesitate proprie și din convingere. Sunt convins că mobilierul de hol este printre nișele rămase de izbeliște în portofoliile producătorilor. Laițele tradiționale, despre care am scris de mai multe ori – Laiță din lemn – bancă tradițională cu spațiu de depozitare – Laite sau banci de hol din lemn vechi de brad – sunt soluții care acoperă exact acest punct. Rareori laițele se vor poziționa în camera de zi, cel mai adesea va fi un spațiu comun cu intrarea.

alegerea mea pentru banca pentru depozitare
Varianta mea preferată

Nevoia de a ascunde multele obiecte de la intrarea în case duce la o nevoie stringentă pentru depozitare, cu caracter temporar. Pantofii, bocancii și cizmele sunt coșmarul oricărei familii mai mari de 2 persoane. Noi suntem 5, fiecare are 2 sau 3 perechi de încălțări la ușă. Am avut o vreme lungă ceva stative, cu titlu de pantofar, însă nu au corespuns și s-au deteriorat. Trebuie să construiesc urgent o bancă pentru depozitare, unde să azvârlim toți papucii de sezon. Ceilalți sunt deja în cutii, prin debarale, iar la 3 copii, e nevoie de o selecție riguroasă, frecvent, de 2 ori pe an ca să vedem ce mai e bun și ce trebuie donat.

Soluțiile constructive la o bancă pentru depozitare sunt relativ simple. Volumul este dictat de spațiu – Cât permite – materialul pentru mine este doar stejar, sau frasin opțional, discutabil poate fi dacă pe șezut să fie pernă tapițată, tapițerie prinsă direct de capac sau lemn gol-goluț. O bancă pentru depozitare mi se pare exemplul cel mai simplu de piesă unicată, la comandă. Nu prea merg cumpărate de-a gata, holurile disponibile în comerț fie sunt din plăci aglomerate, fie sunt compuse din seturi care implică amenajare integrală, dacă dimensiunile corespund.

solutie fara panouri lipite

Imaginile de mai jos sunt culese de pe internet, nu sunt produse fabricate de noi și reprezintă baza mea de inspirație, pentru produsul care urmează sa-l fac în ianuarie, când ajung din nou în atelier, pentru relaxare.

Încă târguiesc cu doamna inimii mele, să nu creadă cineva că e așa ușor să decizi forma și culoarea. Sunt și eu în situația de a refuza achiziția unuia de-a gata, fără să am timp să furnizez soluția, așa cum cred eu că se cuvine, în casa noastră, care n-are decât mobilă din stejar.

Revin cu imagini reale după ce am o bancă pentru depozitare în hol.

Văd că tot revin pe acest subiect – Ladă din lemn … sau bancă … aproape laiță

Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn
bancă pentru depozitare mobilier de hol
14 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.