Citate despre tâmplari – tricouri sau postere

citate despre tâmplari

M-am ”lovit” de mai multe ori navigând de aceste ziceri – citate despre tâmplari care mi se par expresia unor convingeri personale. Cred că nu au frontiere nemulțumirile, sarcasmul sau experiențele directe ale oricărui meșter în lemn și s-ar putea să te trezești că un tâmplar chinez îți zice o vorbă identică cu unul olandez, fără să fi avut de-a face unul cu altul vreodată. Eu știu un banc cu Ducadam, însă un francez m-a contrazis acum 20 de ani și mi-a spus că bancul original este cu Lama de la PSG.

Bancurile știu sigur că nu sunt snoave, sunt povești scurte, cu tâlc, ale unor adevăruri trăite și apoi perpetuate pe seama lui Bulă și Ițig sau Ion și Mărie.

Frustrările din aceste citate despre tâmplari sunt aici:

Mândria de a fi meșter tâmplar este nedisimulată, verde în față, cu aplomb:

Nu știu de ce nu s-a obosit nimeni să facă niște tricouri cu aceste citate despre tâmplari, în ianuarie e ziua mea, mă bate gândul să imprim niște vorbe de duh pe tricouri și să le ofer celor care fac parte din breasla asta, cadou de ziua mea.

Dintre toate cele scrise pe aceste tricouri, in limba engleză cred că ar merita traduse 2 citate despre tâmplari și imprimate în limba română:

”Daca ți se pare scump un tâmplar bun, nu știi cât costă un tâmplar nepriceput”

și

”Transform lemnul în obiecte, Tu ce superputere ai?

Aștept sugestii, poate mai știți și alte citate despre tâmplari bune, eu m-am rezumat doar la cele mai frecvente. Cred că astfel de tricouri ar arăta că cei care le poartă au un IQ al cărui radical se scrie cu 2 cifre și nivelul de umor este la cote ridicate, la fel și stima de sine.

S-aveți un 2021 mai bun ca anul ce stă să se încheie, să livrați înainte de Crăciun toate comenzile angajate și să vă păstrați toate degetele.

P.S. De la Tibi citire : Așchiile se scot duminica!

citate despre tâmplari
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.