Biblioteca rotunda

Biblioteca Rotunda Biblioteca Rotunda

La propunerea unor prieteni supun atentiei spre incantarea ochiului o varianta constructiva de biblioteca rotunda de perete, suspendata, unde esteticul primeaza inaintea practicului. Nu fabricăm acest model deși am primit destul de multe cereri de-a lungul anilor. M-aș bucura să reprezinte o piatră de încercare pentru generația nouă de tâmplari care nu știu ce-i aia – ” Nu se poate ”. Folosind lemn stratificat e relativ ușor să o construiești, sau prelucrarea pe CNC.

La urma urmei, unde am fi daca le-am face toate doar functionale? Cred ca evadarile din ratiune spre simtire completeaza o nevoie primordiala. Cioran are o maxima ce-mi unge sufletul si care parafrazata se poate plia peste propozitia anterioara:

Oamenii se împart în două categorii: cei care caută sensul vieții fără să-l găsească și cei care l-au găsit fără să-l caute.

Creatia (de orice fel) este exprimarea palpabila, ca forma, sentiment, sunet sau culoare a trairii interioare a artistului. Si cred ca doar cei ce pot lasa deoparte grijile si gandurile pot crea valoare.

Biblioteca Rotunda
Biblioteca Rotunda

Noi am produs doar modelul de bibliotecă Roma, pe care cu regret anunț că nu o mai avem în producție. Cererea păentru forme clasice s-a diminuat atât de mult încât fabricile noastre, axate spre export au fost nevoitew să elimine o serie de piese cu design clasic în favoarea celor din metal și lemn, rustic industriale.

Aceste modele le puteți vedea în catalogul nostru de produse – Mobel Amadeus.

Cu drag, de moda veche.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Trebuie doar sa gandesti „out of the box”.

  2. #2 Comentariu nou

    Vreau sa cumpăr asa ceva ????

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.