Birou calculator din stejar masiv model Bergen – cu extensie

birou calculator Bergen

Computer desk din engleză se traduce mot a mot birou calculator, pentru că prepoziția ”pentru” nu se folosește în construcțiile lingvistice a celor ce au imaginat motorul de căutare. Astfel, rezultatele afișate la căutări în limba română scrise corect gramatical sunt mult mai puține și poate diluate de încercarea de a-i găsi un răspuns și lui ”pentru”.

Noi fabricam un un birou, nu un birou pentru calculator, pentru că n-aș putea spune că este destinat pentru calculator, în zilele noastre să fie destinat pentru altceva pare hilar. Dacă ați ajuns la biroul cuiva și nu găsiți un monitor care să ocupe blatul mesei înseamnă că ceva nu e în regulă. Zâmbesc la vremurile când birourile erau pline de dosare și telefonul fix, cu multe linii, butoane de interior și mesagerie vocală era semn că acolo se face business și/sau activitate intelectuală. Azi totul e ” din taste”.

Imagini birou calculator din Fabrica

Modelul de birou Bergen este forma simplă, clasică sub care producem un Desk, al cărui atribut major este că materialul din care se fabrică este integral stejar – lemn masiv. Dimensiunile sunt standard, 177×80 cm pentru blat, înălțimea de 77 cm, un corp echipat cu 4 sertare, iar celălalt cu un sertar și un dulap cu poliță. Cum dosarele s-au împuținat, habar n-am ce se mai ține prin aceste spații de depozitare. Un birou calculator ar putea să nu aibă deloc spații de depozitare, până la urmă e nevoie de un blat susținut pe ceva, simplu, poate cum e masa Catedra. Nu m-am gândit încă să trec la mobilier de birou acest model de masă, dar foarte bine ar putea servi acestui scop.

Ai putea citi și – Birou acasa – cum să lucrezi de acasă în loc să mergi la servici

Piesa de birou fabricat recent a fost finisată în culoarea Chester, aleasă de beneficiar din mostrarul pe care i l-am trimis. S-a mai dorit o extensie, ce formează cu blatul biroului forma literei T, pentru a fi folosită de interlocutorii celui ce ocupă biroul. Baza bibliotecii Roma a fost aleasă ca și corp auxiliar, finisat în aceeași nuanță.

O cerere aparte apărută pentru acest birou calculator a fost o cheie ce să închidă unul dintre sertare. Biroul era gata să intre la finisaj și a trebui inventat ceva pe loc, care să nu decaleze termenul de livrare și să răspundă solicitării. Din cauză că fața sertarului este mai groasă decât lungimea cheii, a trebuit frezată o adâncitură ca să permită cheii să acționeze broasca. Nu-s prea încântat de realizare, însă sertarul cu pricina este poziționat foarte aproape de blatul de stejar al biroului și gaura unde stă cheia nu se vede, plus că doar ocupantul biroului vede partea asta.

Imagini birou de calculator – amenajare finală

Ca urmare, am trimis imagini cu finalul finisajului înainte de expediere, beneficiarul a trimis imagini cu biroul după instalarea tuturor pieselor, rezultatul este o operațiune reușită. Am convingerea că se va folosi de el un termen îndelungat, construcția din lemn masiv integral și nu din PAL melaminat plus lipsa feroneriilor va face ca nimic să nu se poată strica sau deteriora. Nu fabricăm mobila la comanda, însă suntem deschiși pentru modificări dimensionale pentru a adapta produsele de serie nevoilor specifice. Mai ales pentru mobilier birou, unde în afara suportului de computer mai trebuie și alte piese de mobilier. Biroul Bergen se poate echipa și cu un scaun de lemn model Edward, însă recomandam fotoliu directorial model Catedral sau Birmingham. Pentru stocare documente, altfel decât electronic, mulți au optat spre soluția turnurilor din setul de living, așa cum a făcut și doctorul Chemal Taner de la Implantodent.

Dacă tot suntem la amenajări office poate vă surâde articolul despre mese conferinta – Masa conferinta model special derivat din modelul London

birou calculator Bergen
16 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.