Birou de lucru pentru un electronist

birou de lucru electronist

Un birou de lucru este spațiul cel mai important pentru un specialist, însumând deziderate de ergonomie și confort concomitent cu posibilitatea a-și așeza la îndemână, după propriul plac toate sculele cu care se înconjoară. Am publicat imagini cu modele de birou de lucru pentru bijutieri și am fabricat, prin meșterii tâmplari cu care colaborăm soluții adaptate pentru fiecare solicitare. Am învățat astfel că nu există 2 birouri similare, fiecare dispune de un spațiu aparte sau de cerințe atipice care îl fac să fie complet concentrat la munca pe care o depune. Am mai scris anterior despre mese de lucru pentru croitori, un segment mult mai răspândit, însă foarte solicitant ca particularități dimensionale sau de formă.

Azi nu voi scrie prea multe, imaginile mi se par extrem de sugestive. David Florin lucrează singur, automatizări și lucrări de electronică la Suceava, unde pe lângă sacâz și cositor nu se ferește de rumeguș. Dacă are îndemână să meșterească, cu un plan bun în mână și materiale simple poate să-și construiască propriul birou de lucru, exact cum crede că îi este necesar. Lungimea de 200×82 a blatului din MDF vopsit se sprijină pe un corp de sertare cu un design simplu, dar de efect. Îmbinările în coadă de rândunică pentru estetică arată că un electronist este preocupat și de frumos, prin detalii constructive discrete.

birou de lucru electronist

Sistemul de picioare, de fapt două structuri individuale, fiecare cu 4 puncte de contact cu pardoseaua este foarte stabil și tehnica îmbinărilor de colț le face extrem de robuste și fixe.

schita de lucru birou de lucru electronist

Pe lângă rolul de suport ambele structuri permit spații de montaj sau depozitare ulterioară cu echipamente ce deservesc acest birou de lucru unicat. În acest moment are instalat în partea stângă doar un generator de tensiune. Sub blat, în dreptul celor 2 structuri de susținere a instalat iluminare cu LED, cred că efectul este senzațional în penumbră.

Structura birou de lucru din lemn

Accesorii electrice

Apreciez extrem de mult efortul personal, este o terapie cu efect nebănuit pentru moral, generator de optimism și încântare la finalizare, chiar dacă parcursul a avut mai multe incidente cu exclamații de Au!

Pentru orice tâmplar amator, construirea propriului birou de lucru este primul demers care testează determinarea și priceperea. Oricum, rezultatul final rămâne în atelier, criticile pentru diverse soluții tehnice sau detalii de aspect nu sunt primite, iar utilitatea finală ajunge cea mai mare satisfacție.

Detalii executie sertare

Felicitări Florin, îmi place ceea ce ai reușit!

sertare birou de lucru electronist
33 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.