Birou din lemn masiv de stejar

birou din lemn masiv de stejar model Bergen

Pentru un birou din lemn masiv, e nevoie de înclinație spre clasicism și utilizarea mijloacelor tradiționale de scriere, hartie, stilou, creion. Tehnica actuală pare că duce spre sordidă utilizarea unui birou din lemn masiv, devreme ce tabletele si telefoanele pot fi folosite și pe canapea sau din pat. Cred ca disciplina unor persoane cu tabieturi nemodernizate, a celor ce fac din munca la birou o parte din ritualul zilnic al afacerilor sau poziției înalte în companie sunt atribute care fac ca această piesă de mobilier excepțională să fie apreciată.

birou din lemn masiv de stejar model Bergen
birou din lemn masiv de stejar model Bergen

Prezentarea cu dimensiuni si culori este disponibilă pe catalogul de mobila – Birou Bergen

Cu greu, am reușit și noi să fabricăm primul birou. Spun cu greu nu din cauză ca procesul de producție este greu, nu, deloc, e la fel ca și la celelalte piese de mobilier, greul a fost ca să ajungem la acceptarea unei comenzi de birouri. Este mai mult un experiment, va pleca în Olanda și de Crăciun vreo 30 de norocoși portocalii mecanici se vor bucura de prezența acestei piese impunătoare în casele lor.

Amenajarea unui spațiu pentru un asemenea birou impune o aplecare asupra detaliului și a întregului, trebuie ca întreg contextul amenjării să pună în valoare elementul central al camerei. Musai musai eu văd un birou cu pereții acoperiți de rafturi de bibliotecă, un jilț cu brațe, cu tapițerie din piele. Pe birou, pe lângă instrumentele de scris se cere o cutie cu țigări de foi și o tăviță argintată cu două pahare și-o sticlă … cu ceva rubiniu. Aș alege coniacul Miorița sau Brâncoveanu, că-s naționalist, dar tot la fel un bourbon sau un wiskey ar face cinste. Am mai scris despre birouri acum ceva vreme.

birou din lemn masiv de stejar model Bergen
birou din lemn masiv de stejar model Bergen

Camera trebuie să te îmbie la tihnă, la conversații pe ton jos, grav, la studiu sau evaluare de perspective. Nu știu cum arată biroul lui Warren Buffet, dar eu așa cumva mi-l închipui.

Uită-te la o amenajare cu birou din lemn masiv model Bergen si biblioteca Roma – Biblioteca si birou din stejar masiv

Am căutat, nu-i așa, e mai simplu, dar am găsit că Charles Dickens a folosit un birou foarte similar cu cel fabricat de noi, birou vândut în urma unei licitații cu peste 400.000 de dolari. Poate cel mai celebru birou, Resolute Desk, din Biroul Oval al Casei Albe are originea designului din aceeași zonă, cu modificarea ca printre cele două corpuri laterale, sub blatul principal, spațiul din fața picioarelor ocupantului este închis.

Poate fi echipat cu fotoliul Office Catedral sau modelul Birmingham Office.

scaun de birou Catedral
scaun de birou Catedral

Biroul fabricat la Baia Mare are doua corpuri laterale, cel din stânga echipat cu 4 sertare, cel din dreapta, cu 1 sertar și un dulap cu poliță. Întregul ansamblu este fabricat din lemn masiv de stejar, iar finisajele pun în valoare fibra deosebită a lemnului cu accent pe sentimentul de stabilitate. Am finisat 4 variante de culori, dar doar din 3 am putut fotografia, pentru că se lucra încă. Alb vintage, Corn Antik, Old Dutch și un birou cu corpurile de sertare și dulapul Brilliance Black cu blat Antik Grey. Culoarea neagră e cel mai greu de fotografiat, am lăsat praful să fie vizibil pentru a se vedea detaliile.

Sper să vă placă.

 

amenajare birou
Birou
birou de scriitor celebru
biroul lui Charles Dickens
birou
Biroul lui Warren Buffet
amenajare birou
Concept pentru birou Katz Novoa
birou
biroul lui J.R.R Tolkien
masuta cu un picior si blat de marmura
Masa de scris – Jane Austens

Cu drag, de scris.

birou
25 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  buna ziua,

  Ma intereseaza achivitionarea unui birou din stejar ca cel descris mai sus, culoarea neagra. Care sunt dimensiunile si pretul de achivitie?

  Multumesc,
  Andreea Buzera
  Tel 0762.681.734

 2. #2 Comentariu nou

  Birou din lemn masiv de stejar – Alb Vintage, m-ar interesa pe culoarea mahon cat costa si ce dimensiuni are acest birou? Multumesc!

 3. #4 Comentariu nou

  100% masiv?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.