Birou din stejar masiv model Bergen – clasic si elegant

birou din stejar masiv Bergen

Am scris anterior despre acest model de birou din stejar masiv, însă sunt ani de când nu l-am mai readus în prim plan. Eu, personal, sunt mândru de piesa pe care o producem. Nu este un produs de volum mare, pentru că este construit în stil clasic, elegant, chiar sobru.

Cine își dorește un birou din stejar masiv, are clar în minte un model piedestal, cu blat sprijinit pe două corpuri. Este pentru cei care se uita cu plăcere la Nașul, pentru cei care dețin în locuințele lor volume de cărți impresionante și citesc autori clasici. O amenajare de excepție este la Cluj – Biblioteca si birou din stejar masiv

birou din lemn masiv de stejar model Bergen
birou din lemn masiv de stejar model Bergen

Avem beneficiari din toate categoriile profesionale, nu pot desemna medicii ca o tagmă favorită, însă îmi vin în minte cel puțin 4 locații unde am livrat soluții bazate pe un birou din stejar masiv Bergen și biblioteca Roma. Din păcate biblioteca a iesit din producția de serie la finalul anului 2016 , și cu amărăciune sinceră anunț pe cei interesați să o achiziționeze că nu o mai avem disponibilă. Anual primesc 6-7 solicitări și dacă aș putea să cumulez pentru o serie în producție aceste piese, m-aș bucura să o producem din nou. Sunt diferite particularități care ne împiedică, iar modularitatea bibliotecii nu ne oferă șansa de a produce, să zicem, 20 de module de 1 m, pe care să le finisăm la cerere. Unii doresc module duble, alții triple, la unele amenajări interioare este nevoie de corp de colț … și tot așa. Poți citi pe aceasta temă – Amenajare interioara cu living si dormitor echipate cu biblioteca Roma

Pentru acest birou este mai simplu și păstrăm pe stoc repere. De fiecare dată când se produce o serie, suplimentăm cu 10 bucăți și de regulă dispunem, aproape gata de finisaj, un stoc tampon pentru 2-3 luni. Am fotografiat în producție elementele interioare ale biroului, înainte de finisaj și am mai primit, imagini de la beneficiari. Nu sunt cele mai reușite ipostaze, calitatea imaginilor poate lăsa de dorit, însă sunt autentice.

Profit de ocazie să vi le prezint, poate vă surâde ideea achiziției unui astfel de birou. În mintea mea este obligatoriu să fie accesorizat cu un Fotoliu Office Catedral, o cutie de trabuce și un coniac fin. Aș renunța la fumat cu drag și să trec pe trabuc sau pipă, însă cred că sunt prea tânăr pentru acest pas. Nu renunțatul la fumat … evident, asta ar fi fost bine să fie ieri.

Cu drag, de eleganță rafinată!

Pentru relaxare recomand să citiți despre – Birou acasa – cum să lucrezi de acasă în loc să mergi la servici

birou din stejar masiv Bergen
16 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Piese frumoase, pentru mai multe generatii!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.