Birou pentru bijutier din lemn masiv de fag și tei

birou pentru bijutier birou pentru bijutier

S-a mai fabricat un birou pentru bijutier, inspirat din cel produs anterior din nuc american. De data aceasta compania Iosif&Costache din București a folosit lemn autohton, românesc : fag și tei. Cei doi meșteri s-au declarat atât de încântați de rezultatul nefinisat încât au sugerat clientului să-l utilizeze cu lemnul nelăcuit. Într-un final s-a ajuns la forma finală din imaginile atașate.

birou pentru bijutier
Birou pentru bijutier 160x70x90, fag si tei
masa de lucru pentru bijutier
birou pentru bijutier – 160x70x90 cm, nuc american

Avem deja în portofoliul de lucrări pe segmentul de birou destinat meseriei de bijutier cel puțin 10 piese executate. Zic avem pentru că am început cu munca lui Tibi, meșterul maramureșean care a fost executantul primului birou produs în colaborare cu Stejarmasiv.ro și de 2 ani am mutat colaborarea către Costi și Dragos, adică Costache&Iosif Inc, pentru că și cererile au apărut din zona Bucureștiului. I-am încurajat pe fiecare să-și încerce măiestria și au rezultat piese absolut excepționale, apreciate de către beneficiari.

La acest birou pentru bijutier, cu dimensiuni de 160×70 cm pentru blat și o înălțime de 90 cm la nivelul suprafeței de lucru s-a beneficiat din plin de experiența anterioară. Execuția a durat cca 2 săptămâni timp efectiv de lucru, iar rezultatul final este foarte similar celui prezentat anterior în articolul – Masa de lucru pentru bijutieri la superlativ -. Alegerea materialului autohton a dus la o scădere semnificativă de cost și consider că rezultatul final este la nivel superior de calitate prin aportul execuției excepționale.

Contactul cu instituții ale statului care au ca obiect de activitate utilizarea unui birou pentru bijutier m-a bucurat nespus, asta însemnând că piesele prezentate frecvent și constant l-au impresionat pe Google suficient de mult cât să reprezentăm o opțiune de primă mână la căutările de pe acest segment de mobilier.

Pentru cei care doresc astfel de piese de mobilier le recomandăm contactul direct cu cei doi meșteri la adresele de email care țin de domeniul nostru – dragos@stejarmasiv.ro și constantin@stejarmasiv.ro.

Birou pentru bijutier

Cu drag, de realizări excepționale.

birou pentru bijutier
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.