Birou Secretaire recondiționat în culoarea lavandei

cerdacul cu lavanda birou secretaire

Păstrăm puține repere din trecut, față de câte are moștenirea breslei tâmplarilor de oferit, cu semnificații și valori imuabile peste timp, la fel ca și acest birou secretaire. Cred că prin amenajările interioare cele mai întâlnite azi ar fi greu de integrat o astfel de piesă de mobilier, între PAL-uri și scaune din plastic. Ar trebui reconsiderat totul și pornind de la ideea de cald și familial, intim și personal ajungi fără tăgadă la vintage, la mobilă din lemn, la forme cu utilitate crescută în spațiu redus.

Nu găsesc inspirație online cu imagini de camere de copii amenajate cu un astfel de birou Secretaire, deși ceva ce bate pe aproape ar fi. Vedeți la sfârșitul articolului. Realizez că forme mai simple de birou secretaire se caută de către părinți ca acul în caru’ cu fân. Eu am comandat un birou de scris pentru Tudor și am scris atunci despre el – Birou pentru copii – Povestea unei lucrări realizate de Dragos Costache

Acum, să revenim la culoarea lavandei și acest birou secretaire salvat de la vechituri.

Cerințele problemei : Ce se dă e asta ? Oameni pasionați, magazine vechi, minte destupată, ocazia și omul potrivit, determinarea de a se murdări pe mâini pricepute pentru a schimba vechiul cu nou.

A costat 150 de lei, într-o stare decentă structurală, cu finisajul obosit și ponosit.

originalul birou secretaire

A durat cam 2-3 ore curățarea cu un șlefuitor cu vibrații.

proiect de reconditionare birou secretaire

S-a apelat la lecțiile din clasele primare privitoare la combinația de culori, din albastru și roșu plus ceva ce nu a vrut să ne spună a ieșit finisajul de culoarea lavandei. Un birou secretaire vesel aș spune și a fost prima dată când consoarta a fost contra mea, preferând culori de lemn clasice. Eu am susținut că alegerea culorii de lavandă pune foarte bine în valoare piesa, scoțând-o din anonimat.

Ce reușește ?

Un birou Secretaire contemporan cu accente vintage

birou secretaire in culoarea lavandei

Veți găsi mai multe piese în culoarea lavandei, alături de acest birou Secretaire la Cerdacul cu Lavandă, un loc fantastic ținut de oameni cu suflet bun.

V-am povestit de curând cum i-am întâlnit – Cerdacul cu Lavandă – minunea turistică de lângă Zalău

Și ca încheiere, am reținut câteva imagini din online ca idei de lucru pe viitor, eu le adaug aici ca să nu le pierd.

William S Wooton Desk
pottery barn home office
Camera de adolescenti
Antique Secretary

Nu se găsesc astfel de piese pe piață. Dacă cauți un birou secretaire cu orice destinație, de copii sau pentru adulți, nu găsești să dai cu tunu’. Sper să priceapă iapa când bat șaua.

Viață lungă și trai bun!

Tot pe tema birouri, însă alt stil:

Biroul Tesla, marca Tohma – fabricat în Rusia

Proiect studențesc de birou – Jina U

detaliu cheie birou secretaire
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.