Blat din sticla securizată pentru seria de mese RIO cu picioare din cer

masa Rio blat din sticla

Mi-am dorit să scriu despre un blat din sticla de pe vremea publicării articolului –Lemn și metal și sticlă – elemente definitorii pentru modernism , care prezenta opțiunile disponibile atunci comparativ cu un model diferit. Noi am fabricat diverse combinații de lemn și metal, însă sticla a fost ocolită până la proiectul prezntat anterior despre modelul de masa Oak Glass.

Surprinzător, s-a cerut mult acest model, l-am livrat cu strângere de inimă în ceea ce privește soluția de transport aleasă și cu excepția unei situații, toate produsele au ajuns cu bine. Situația a fost că un picior de stică a dispărut până la beneficiar, pur și simplu și nimeni nu a găsit o explicație. Suspectez că șoferul mașinii a isprăvit ceva și nu a catadicsit măcar să își asume vreo participare. Sigur că am înlocuit piciorul, cu o intarziere de 10 zile, trecuta cu vederea de beneficiar și totul este acum în perfectă regulă.

Revenind la articolul din 2014, am avut reacții și solicitări în toți acești 3 ani pentru a oferi o soluție similară cu modelul prezentat alternativ la masa Kraken, produsul fabricat de noi. S-a cerut blat de sticlă, pe picioare din lemn, însă nu am oferit până de curând alternativa aceasta considerând că fragilitatea sticlei blochează posibilitatea expedierii ei. Am livrat la export mese din seria Rio, cu blat din sticla, și recent, am pus la dispoziție acest produs și pentru piața internă. Găsiți varianta de masa Rio, cea dreptunghiulara și masa rotunda Rio, prezentate în catalogul de mobilă ce ne aparține.

Blat din sticla rotund sau dreptunghiular

Consider că este vital pentru utilizarea corectă a acestor soluții de design ca lemnul să fie vizibil, neacoperit de finisaje care să ascundă fibra lemnului masiv de cer, extrem de frumoasă. Imperfecțiunile naturale ale lemnului de stejar sălbatic sunt parte din frumusețea naturală pe care ori o apreciem ori nu sub formă nealterată. Diferențele de culoare sunt vizibile și e frumos să nu le ascundem, să le lăsăm ușor de observat prin transparența blatului de sticlă. Chiar dacă întreținerea suprafeței de sticlă impune o utilizare grijulie, pentru a evita zgărierea sau opacizarea sticlei, cred că sunt multe spații și soluții de aranjare interioară unde această familie de mese cu denumirea RIO își găsește locul. Opțiunea blatului de sticlă în sine, o soluție cu vechime și acceptare cu toate particularitățile ce survin, face ca primirea bună a soluției pe care o oferim și noi din portofoliul de produse fabricate în România, să fie firească.

Imaginile detaliate cu structura de suport și fixarea blatului la cele două forme de blat din sticla vă vor edifica privitor la soluțiile tehnice și de design aplicate.

blat din sticla
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Doresc o oferta de pret pentru un blat de sticla 196 x 50 cm cu tesire pe o latura lunga si cele 2 scurte.
    Pretul sa cuprinda si transportul pentru Bucuresti sect 6.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.