Bucatarie la pachet – montezi/demontezi rapid o bucatarie de vara

bucatarie plianta

O bucatarie exterioara sau bucatarie de vara cum o numim popular, ne ofera avantajul de a-i putea implica pe toti membrii familiei in procesul de gatit si pregatire a mesei, ceea ce nu poate decat sa ne incante si sa ne faca sa preferam sa luam mai des masa afara.

Dar ce se intampla daca nu avem destul spatiu pentru a avea o astfel de bucatarie? Ei bine, atunci apelam la un sistem inovativ de bucatarie care acopera absolut toate nevoile culinare ale culturii de astazi.  Mobilierul se poate demonta si ansambla din toate partile. Designul este, de asemenea, foarte elegant și modern – accesorii negre si picioare de lemn, mobilierul este luminos si foarte practic.În stânga tipului din imagini este o plită, însă n-am dedus încă dacă e pe gaz sau electrică. Celelalte două compartimente oferă blaturi de lucru care acoperă spații de depozitare, ce-i drept, reduse ca volum.

Astfel, obtineti mobilitate maxima si stil pentru gratarele si picnicurile la care bucatariti. Ingenios nu-i asa?

bucatarie de vara cadru metalic si picioare din lemn

bucatarie de vara cadru metalic si picioare din lemn

bucatarie de vara cadru metalic si picioare din lemn

bucatarie de vara

bucatarie de vara

Uneori progresul ne duce spre achiziții, forme și soluții tehnice care ne fac să uităm că deja aveam o soluție pentru o nevoie. Ne complicăm, rămânem captivi unor direcții trasate din pliantele care promovează produse contemporane, omițând să ne raportăm la soluții imaginate mai demult. Era demult ceva ce nu pot denumi altfel decât ”șpori” o sobă metalică cu picioare, mobilă, care putea fi repede și ușor amplasată oriunde. Ai mei o foloseau tot într-o bucatarie de vara. Nu arăta la fel de zveltă ca și imaginile de mai sus, însă se justifica greutatea din pricina plitelor de fontă cu cercuri, cu care era echipată. Eu cred că azi, reinventăm trecutul, sub forme mai estetice, cu funcționalități similare.

Când ai nevoie de idei, StejarMasiv.ro este locul unde te prindem și-și hrănim imaginația. Vrei să vezi idei despre bucătăriile exterioare? – Citește Bucatarie exterioară – lasă imaginația să zburde!

bucatarie plianta
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Unde as putea gasi chiuvetele, am cautat peste tot si nu am gasit:(((