Medalion energizant – Citate celebre sau motivationale pe coliere

colier cu medalion

Un medalion poate fi talismanul tău, când ai nevoie de un imbold să te repornești. Toți depindem de hrană și somn, de căldură și adăpost pentru trupul fizic. Dal la fel de bine avem nevoie de hrană spirituală, avem nevoie ca ceva anume, din interiorul nostru să ne pornească și să ne motiveze. Un medalion inscripționat poate face asta, în lipsa unui cuvânt cald din parte unui suflet.

Știu că lumea asta e formată din oameni care duc în spate și oameni care sunt duși în spate de semenii lor. Pe cei care sunt motorul societății, generând acțiune, imboldind alți oameneni să funcționeze sau determinând soarta unora sau multora din jurul lor, pe aceștia trebuie să-i motiveze ceva ca să pornească fără scânteie. Scânteia există în orice alegem să ne pornească. Dacă gândul la copii, sau la iubirea purtată partenerului poate fi suficient, uneori poate că un obiect fizic, încărcat cu energia unei fraze motivaționale are același dar.

Sursa: Etsy – Manufacturer

colier

colier cu medalion

colier cu medalion

colier cu medalion

colier cu medalion

colier cu medalion

Viața pe care o ai nu este cea pe care ți-o dorești ci cea pe care o faci tu să fie zi de zi. Nu primim ceea ce merităm, ci ceea ce construim singuri prin acțiunile noastre.

colier cu medalion

colier cu medalion

Un medalion aparte, ultima imagine mă inspiră și cred că fiecare dintre noi trebuie să visăm. Să năzuim aică, nu să tăiem frunză la câini. Năzuirea, visarea la drumul de parcurs, la ceea ce vrem să înfăptuim și calea prin care să reușim este energia ce ne animă și ne face să mergem mai departe. Pas cu Pas.

O experiență personală verificată de-a lungul timpului m-a învățat să cred că atunci când am cu adevărat nevoie de ceva, acel ceva se întâmplă. Dacă stau și cer bunăstare fără să am ideea nevoii de a o canaliza ea nu vine. Însă când fac pași efectivi, având nevoie doar de o minune care să completeze efortul meu, atunci se întâmplă ceva miraculos și apare satisfacerea nevoii.

Chiar nu stiu cuvinte sa le spun. Doar am zambit. Larg.

Uneori merită să filozofăm – Citate celebre din lumea designului

colier cu medalion
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    o idee buna de urmat si costa si ieftin