Cadou de Mos Nicolae – lampa Guideco cu rășină epoxidică

lampa cu rasina epoxidica cadou de Mos Nicolae

Un cadou de Mos Nicolae pentru unul dintre cititorii revistei StejarMasiv.ro – lampa cu rășină epoxidică produsă de Guideco!

Azi, când fiecărui copil cu ghete curate Moșul îi va aduce spre seară, după merit, darurile sau nuielușa, noi, cei care ostenim scriind articole dedicate lemnului de aproape 7 ani, în parteneriat cu colegii noștri care dau lemnului forme și utilități frumoase, oferim cadoul promis în urmă cu o lună. Pe parcursul lunii noiembrie, toți cititorii, noi și vechi, care au dorit, s-au înscris într-o lista care a ajuns să numere 188 de poziții. Suntem bucuroși, fericiți chiar, că sunt atât de mulți oameni interesați să afle noutățile despre lemn pe care le publicăm lunar în paginile revistei StejarMasiv.ro

Vă reamintesc articolul de prezentare a lămpii – Lampa cu rasina epoxidica marca Guideco – va fi oferită unui cititor

lampa cu rasina epoxidica
Lampa Guideco – cadou de Mos Nicolae

Fiind o campanie destinată cititorilor am ales aleator, din lista celor 188 de adrese de email, aranjate în ordinea cronologică a înscrierii un număr cuprins între 1 și 188, folosind unealta foarte simplă de pe random.org.

Este prima dată când am reluat selecția pentru că prima adresă selectată aparținea unei persoane care nu a citit nici un newsletter din cele trimise după înscriere. Am considerat nedrept față de cititorii fideli ca lampa să fie atribuită unui trecător pasager și ca urmare am mai apăsat o dată butonul Generate. Îmi asum această decizie, au fost comentarii și întrebări referitor la modul cum se va face selectarea. Eu am sufletul împăcat că nu a fost nimeni favorizat, dar am refuzat ca șansa să mergă într-o direcție neinteresată de conținutul revistei noastre și lemn deopotrivă.

Câștigătorul este cel un cititor care s-a înscris în ianuarie 2018 și a citit majoritatea emailurilor primite, drept prețuire i-am acordat premiul pus în joc. Toate atribuirile de produse organizate de noi, vor avea ca obiectiv întreaga listă a cititorilor, vechi și noi. Nu consider că este drept ca doar cei nou veniți să fie răsplătiți, așa cum unele companii mari din România fac oferte doar pentru cei nou veniți sub contract, neglijându-i pe cei vechi.

cadou de Mos Nicolae lampa cu rasina epoxidica marca Guideco

Aștept un răspuns la emailul prin care l-am înștiințat despre norocul care i-a surâs și drept urmare va primi cadou de Mos Nicolae lampa pusă în joc.

Până cum am mai derulat astfel de campanii de fidelizare a cititorilor și cea mai recentă a fost – Handcrafted by Chiuzbi – produse artizanale fabricate la Timișoara – desfășurată în Septembrie 2018. Înainte a fost – Masa Consolă Provence

Pentru luna ianuarie, ca motiv de celebrare a 7 ani de prezență online plus evenimente fericite care țin de noi, cei care scriem, vom oferi pentru cititorii fideli, care parcurg newsletter-ele trimise de noi, produse din stejar masiv cu valoare mare. Nu va dezvalui încă despre ce e vorba, voi publica înainte de Craciun un articol cu această nouă campanie și la sfârșitul lunii ianuarie vom alege aleator, dar meritat, cine se va bucura de cadouri, după Sărbători.

Fiecare primește un cadou de Mos Nicolae, apoi de Moș Crăciun, deci în decembrie, luna cadourilor, însă StejarMasiv.ro alături de prietenii săi oferă cadouri în finalul lui ianuarie 2018.

Sper să fie timp de citit, să vă bucurați de tihna casei în prima lună din an, când după încheierea unui an calendaristic, fiecare dintre noi caută să-și facă planuri și să se informeze cu gândul la noul an. Pentru mine, 2019 are o semnificație aparte, la fel ca 2014 și 2008, anii în care sunt născuți băieții mei.

Cu drag, din bucuria noastră!

Vă invit să citiți despre Guideco un articol care descrie ceea ce ei produc de câțiva ani buni – Rasina epoxidica bicomponent – aplicații marca Guideco

Update 13 decembrie – având în vedere că prima persoana înștiințată nu a răspuns vreme de 7 zile, am mai învârtit o dată contorul și am stabilit un alt cititor căruia i-am comunicat că norocul i-a surâs. De data aceasta am primit pe loc răspuns și vă anunț că lampa Guideco merge la Timișoara, la Aurelia Misici. Săru-mâna doamnă, mulțumim că ne citiți!

cadou de Mos Nicolae lampa cu rasina epoxidica marca Guideco
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.