Cadoul nu-i inclus – ți-l faci singur – în 2023

cadoul nu-i inclus

Mi s-a părut genială ideea cu bateriile Good Year într-o punguliță cu textul ”Cadoul nu-i inclus”. Habar n-am din ce an e, sigur nu 2023.

cadoul nu-i inclus
Cadoul nu-i inclus - ți-l faci singur - în 2023 15

Urmează un an foarte atipic, mai greu ca și criza din 2009, de după crash-ul ce ”ne-a surprins”. Mulți vor avea buzunarele cusute și vor evita cheltuielile neprevăzute, plătind doar ce-i pe listă, aprobat și supus votului familiei. Așa că comercianții vor trebui să fie foarte ingenioși, să pună accent pe calitate, pe atribute ne-efemere.

Sfatul meu pentru 2023: Puneți în practică planurile și proiectele începute, evitați experimentele. Terminați ce ați început deja!

În 2023 un mic număr de oameni inspirați vor face bani din exploatarea oportunităților și cred că vor apărea multe ocazii, fie ghicite dinainte, fie picate la țanc, norocoase. Unele chestii vor deveni indisponibile, va fi penurie, deci cine le prevede și le are în stoc va vinde.

Cadoul cel mai mare ni-l facem dacă nu vânăm cai verzi pe pereți. Nu acționați în panică, la imbolduri alarmiste. Rămâneți pe direcția impusă, limitați risipa.

Dacă evităm exact ca în reclama asta, cadourile care cer alte cheltuieli. Degeaba ai mașinuța, dacă n-ai baterii la ea, apoi se golesc și trebuie cumpărate altele. Daca îți iei acumulatori se pierd, asta e din proprie experiență, la mine în casă au intrat zeci, dar nu găsești 2 nici să dai cu tunul, când ai nevoie.

Cadoul meu pentru Crăciunul 2023

cadoul pe care mi-l doresc
Cadoul nu-i inclus - ți-l faci singur - în 2023 16

Mi-am salvat poza asta să îmi amintesc că e tare frumos fotoliul și va trebui să găsesc o soluție să-l construiesc, pentru că nu am reușit să-l găsesc online nicăieri. Nici Google Lens nu găsește nimic asemănător, cel mult stofe scoțiene similare. Poate chiar de aia îmi place, pare unicat.

Despre cadouri inedite – Open-Closed semn funcțional – bun de cadou

E cadoul pe care trebuie să mi-l fac când se termină 2023, să pot să mă odihnesc. Pentru că până la sfârșitul acestui an e muuultă treabă.

Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Cadoul nu-i inclus - ți-l faci singur - în 2023 17
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.