Canapelele … au structura din lemn, dar învelișul te adoarme

canapele extensibile canapele sectionale

Primul și primul lucru pe care vreau să-l spun : nu fabricăm, nu vindem canapelele și scriu doar din pură mirare pentru că am redescoperit pe unde s-a ajuns cu designul acestor piese din living, destul de indispensabile. Laud eu mobila de lemn, să fie de masiv, să fie rezistentă, dar în domeniul canapelelor sunt novice. Ca orice bărbat, ajung să le acord atenție la mutare, când mi-am schimbat domiciliul.  Aș fi bătut în cap să recomand azi … nu vă luați canapele, luați-vă credenț ca la bunica, laiță de aia de scăndură, ca să nu apucați să vedeți la film nici scrisul de la început.

Până atunci, canapelele mele, românești 100% de la Râmnicu Vâlcea au fost cele mai bune, cumpărate după criteriul dimensiunilor, măsurat să încapă omul de 2 m înăuntru, fără să atârne picioare sau cap pe dinafară, să fie învelite cu stofă țesută … și gata. Când am mers prin vizite n-aș putea spune că am remarcat ceva, eram atent la ce punea gazda pe masă, și am ajuns, după 12 ani să trebuiască să le schimb. Clar am renunțat la cele vechi și pornit ca omul ce-și ia casă nouă prin magazine am rămas uimit unde s-a ajuns cu evoluția.

canapele extensibile
Coltar pentru living

Mor după mecanismele astea noi ce-ti transformă un banal fotoliu în pat realmente. N-ai motiv să te miști până în dormitor, doar dacă te ceartă consoarta. Setul clasic e compus din canapea extensibilă de 3 lecori plus fie 2 fotolii de un loc , fie canapea de 2 locuri plus 1 fotoliu. Neah… de-ar fi așa simplu. Ce set, ce 3+2+1 … vremuri apuse Căline. Acum se găsesc canapele fracționabile, segmentabile, circulare, rotunde, în unghi, cu 1 sau 2 colțuri, modulare, husabile sau dehusabile. Am scris protestul meu pentru asta cu termenul dehusabil aici.

Se poartă culorile tari, se găsesc forme diverse, orice v-ați imagina și puțin peste, materialele sunt variate, de la plușuri puffi foarte moi, ce fac duduile să gângurească, până la canapele dinpiele de vițel, numai bune de asortat cu un wiskey bun și un  trabuc. Căutați cu grijă, cu răbdare, eu asta fac, aștept să apară acea canapea care va fi pentru mine.

canapele extensibile
Canapele rosii modulare

Oameni buni, ieșiți din case, mai plimbați-vă prin magazine, nu faceți ca mine, să ajungeți sa vă mirați de ce și cum odată la o duzină de ani. Promit ca casc ochii de acum inainte. Pentru cultura mea generala este posibil să găsesc în sfârșit canapelele care să-mi placă.

canapele extensibile
canapelele sectionale
canapele extensibile
www.divfurniture.com – canapelele in amenajare cu mobila din lemn masiv
canapele extensibile
Sofa sectionala moderna
Canapelele semicirculare
divan semicircular
Canapelele negre
divan in doua brate cu piele neagra
Canapelele contrastante
Design minimalist cu canapele alb si negru

Cu drag, de voie bună.

P.S. Canapelele din imagini au doar titlu informativ, vă rog rețineți. Noi fabricăm Mese si scaune din stejar masiv.

Catalog de mobila din stejar Mobel Amadeus

canapele extensibile
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna D-le Călin.am observat in fotografiile postate mai sus in acest articol un model deosebit de elegant al unei canapele sectionale de culoare gri închis.As dori mai multe informații legate de acel produs.Multumesc deosebit.

  2. #2 Comentariu nou

    Va rog sa imi spuneti ce pret are canapeaua din prima imagine, cea in forma de u si dimensiunile acesteia.
    Totodata m-ar interesa din ce este confectionata si ce posibilitati ar fi sa o livrati la Bacau.
    La acest model mai aveti si alta combinatie de culori

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.