Masa din lemn masiv, un topmodel sub lumina reflectoarelor

masa din lemn masiv Madrid Masa din lemn masiv model Madrid finisaj natur

Cineva m-a sunat recent cerându-mi o masa din lemn, de stejar, SIMPLĂ. Adică fără forme elaborate ale picioarelor, așa cum se făceau odată.

Aș irosi cuvinte să descriu ce doar imaginile pot arăta. Aș pierde timp să construiesc compoziții lingvistice elaborate pentru a putea cuprinde complexitatea contemplării unui obiect neînsuflețit, m-aș fărâma în țărână să ajung la Pruteanu și Anton Roman ca să le fiu elev, aș citi tomuri de cărți, rafturi nesfârșite de biblioteci, cursuri, prelegeri, ar trebui să stau sub un tei sau să mă scald în Ozana … Și tot n-aș reuși să descriu textual mai bine decât imortalizează aparatul de fotografiat.

mobila din lemn masiv
Masa din lemn masiv model Madrid finisaj natur

Modelul Masa Madrid Extensibila puțin altfel, finisată pentru a evidenția fibra naturala a lemnului. Dacă va place pe culori închise o găsiți la articolul din februarie 2012 Masa Extensibila de 10 persoane. Ambele modele de masă sunt identice, diferă doar culoarea finisajului. Masa din lemn masiv de mai jos, finisată natur are fibra mult mai pronunțată. Modelul cu design minimalist de masă din lemn masiv de stejar Madrid face cinste oricărei amenajări, pornind de la stilurile simpliste, cubiste până la cele mai elaborate, cărora le conferă autenticitate și familiarism. Lemnul înnobilează și încălzește atmosfera unei camere, spre deosebire de metal și sticlă care conferă note reci.

Găsiți în articolul Mese extensibile – producator de mobila din lemn masiv – Maramures o prezentare comparativă a modelelor de mese extensibile pe care le fabricăm.

Nu uitați că masa este elementul central al unei încăperi și fără îndoială este obiectul cu care atât proprietarii cât și oaspeții vor interacționa direct și frecvent. Acordați atenție alegerilor voastre și evitați crearea unui spațiu distant.

Sau mai bine pun pozele așa cum natura a dat și omul a desăvârșit.

masa din lemn masiv Madrid
Masa din lemn masiv model Madrid finisaj natur
masa extensibila model Madrid
Masa din lemn masiv model Madrid finisaj natur
picioare pentru masa Madrid
Picior cu secțiune pătrată 8×8 cm
masa din stejar Madrid - vedere la nivelul blatului
Masa Madrid
masa din lemn masiv Madrid extinsa
Masa din lemn masiv model Madrid finisaj natur
masa  Madrid
Masa model Madrid finisaj natur
masa extensibila model Madrid
Masa model Madrid finisaj natur
masa din lemn masiv - Madrid
Masa model Madrid finisaj natur

Cu drag, de simplitate.

Masa este prezentată în catalogul online – Masa Madrid.

Ca să vezi cum arată o masă livrată, cu imagini de la beneficiar și cum comanzi – citește – Masa din stejar Madrid – Varianta extensibila cu picioare drepte

masa din lemn masiv Madrid
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    pe gustul meu si cu mare dorinta de a avea o asemenea piesa ! Cum as putea sa am asa ceva si cat costa ? Cu drag si admiratie – eten indragostita de lemn si de frumos,Diana.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.