Casa amenajata in stil vintage

stil vintage

Poate Irina va aprecia cel mai mult ideea acestui articol. Fetele adora chestiutele astea cu amenajarile interioare pentru case si ea adora amenajarile interioare in stil vintage. Cred ca doar partea de constructie, munca grea, pereti, lemn, ferestre , parchet m-as angaja sa o duc la bun sfarsit, dar pentru a completa o casa in genul asta cu decoratiunile interioare in acest stil sunt pierdut.

Nu stiu cum si ce poate exalta imaginatia in asemenea mod incat sa poti acoperi intreaga casa cu atat de multe obiecte, mici, mari, culori, imbinari de stiluri si tendinte, cu aspect invechit si totusi curat. Partea frumoasa a acestui gen este ca totul pare „ACASA” de parca ar fi acolo de cand lumea, de parca s-au strans in zeci de ani. Obiectele mici au farmecul lor aparte si imbogatesc cu familiaritate aspectul general, fara a da niciodata senzatia de rece, auster, distant.

Lemnul si piatra fac din nou casa buna atat la exterior cat si la interior. Cele mai traditionale elemente de design nu lipsesc si se completeaza intr-un concept unitar incarcat dar nu ostentativ. Intreg planseul este decorat cu grinzi din lemn masiv, iar lambriurile si parchetul constituie un tot unitar ce continua pana in baie. Chiar si bucataria are pardoseala din lemn acoperita cu un covor. Atmosfera din imagini este de frig, Craciun, sarbatori si cheama familia in jurul focului.

Am gasit o casa, o casuta atat de intima si de placuta incat cu siguranta voi reveni pe aceasta tema cat de curand. Imaginile spun de la sine povestea … si incepe cu „A fost odata….”

Casa din piatra si lemn

 

stilul vintage

stilul vintage

stil vintage

bucatarie vintage

 

stil vintage

stil vintage

Sursa imagini – multumiri.

Cu drag, de moda veche.

stil vintage
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    super fain!

  2. #2 Comentariu nou

    cat costa un scau de lemn din stejar masiv culoarea palisandru?

  3. #3 Comentariu nou

    As redenumi articolul in : un model fitzos ..” Spiritul Romanesc nu accepta din fericire voyorismul propus de Dvs.