Casa cu usa rosie

design interior american usa rosie

V-ați gândit vreodată la această năstrușnicie, de a vopsi usa rosie la intrarea în casă?

Astazi, primim soarele si vara in dar de la designerul Joel Snayd de la Rethink Design Studio datorita casei cu aer torid, dupa care tânjim in zile cu ploaie ca aceasta.

Situata pe Insula Tybee in Savannah, acesta casa are toate ingredientele pe care ti le poti dori vara. Designerul foloseste fiecare centimetru intr-un mod foarte inteligent, creand spatii relaxante si vibrante. Vara, lumina se asterne intr-un mod diferit ea fiind invaluita intr-o lumina calda si prezinta o alta fata a accesorilor decorative, Joe a  stiut asta si a profitat din plin, folosind accente de culoare puternice, de efect.

Interiorul acestei case ma inspira pentru a aduce mai multa culoare in acesta vara in casa mea. Sper ca si pe voi.

casa cu usa rosie

prispa in culori puternice

living room colorat de vara

bucatarie de vara

bucatarie in culori puternice

casa cu camere la mansarda

culori vibrante in casa ta

dormitor cu accente galbene

baie ingenioasa

dormitor relaxant

baie cu marmura

casa pentru pasionatii de surf

Sursa

Nu doar usa rosie de la intrare are o notă aparte de culoare, am găsit și scaunele de bar ce echipează blatul de bucătărie în aceeași culoare. Designerii acestei case afirmă deschis că stilul scandinav îi inspiră însă sunt tributari nevoii americane de spațiu larg, iar toate încăperile din imagini exced cu mult volumele cu care europenii sunt obișnuiți. Apreciem că simplitatea predomină iar ideea de tușă de culoare este folosită înțelept cu maxim de efect.

Usa rosie o găsim și la intrarea în camera tehnică, un deziderat extrem de drag mie, care se vede foarte rar în imobilele românești. Am susținut necesitatea unuei astfel de încăperi care să găzduiască toate aparatele tehnice, spații de depozitare și accesul în casă pentru situații neoficiale. Poate merită reconsiderate standardele uzuale, rupt bariere și adăugat imobilelor pe care le locuim astfel de puncte aparte, neconvenționale, care ajută la nonconformism. Unul asumat, înțeles, ce transmite privitorului că proprietarii pot și vor să fie unici.

Cu drag, de design neconvențional.

design interior american usa rosie
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Senzational !!! Avem tineri frumosi , destepti si foaaarte muncitori cu care merita sa ne mindrim in toata lumea ! Bravo voua , tineri frumosi !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.