Casa de artisti | Fotograf si stilist | Atkins-Hughes

Semineu si living Spatiul living-ului insufletit de semineu

Lumina, culoare, inspiratie … Atribute normale pentru orice suflet de artist. Familia Graham si Jo Atkins-Hughes detine acest spatiu situat in East London.

Arta imbraca multe forme, cred ca muzele au ajuns prea putine la numar si s-ar putea sa fie nevoie de reinventarea lor. Oamenii dau viata muzelor si fara adepti nici una n-ar exista.

Abordarea culorilor inchise pentru amenajarea unui interior de apartament, in primul rand denota curaj, personalitate, autonomie si detasare de conveniente. Cred ca e mult mai greu pentru un designer sa gaseasca echilibrul si sa evite ternul sau apasarea, sa exprime in clar apartenenta spatiului de locuit catre proprietari, neavand prea mult spatiu de manevra. Culori ca si maro inchis, albastru si gri cenusiu pot speria ca idee de combinatie, insa, cu pricepere, atentie la detalii, se poate accentua o nota distincta de eleganta, austeritate fara excentricism, intimitate si detasare de cotidian.

Stilul din Casa Atkins-Hughes nu este mohorât ci unul intenționat introvertit, care protejează ocupanții ei de un prea mare impact vizual, care ar putea să distragă mintea și spiritul de la contemplare și reflectie interioara. Artiștii sunt înconjurați mereu de semi-obscuritate, este un tărâm ireal, în care gândurile zburdă fără limită și unde imaginația poate lua forme neîngrădite de perturbații vizuale.

Semineu si living - Casa Atkins-Hughes
Spatiul living-ului insufletit de semineu
Lounge living - Casa Atkins-Hughes
Semineu minimalist – spatiu pentru detasare
elemente de decor pentru contrast - Casa Atkins-Hughes
Elemente de decor pentru contrast – culori complementare
Spatiu destinat bucatariei
Spatiu destinat bucatariei – lemn si lumini
Amenajare dormitor
Dormitor intim, in nuante de gri si maro inchis
Amenajare cu stil
Baie in nuante inchise, completate cu lemn wenge
Idei de amenajare a spatiului de lucru - Casa Atkins-Hughes
Birou auster – spatiu de lucru clasic

Sursa

Idei de amenajare a spatiului de lucru
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    kiar asa………..!!!!!!!!!!