Casuta de vacanta rustica!

case din lemn

Este imediat luna iulie si cu totii ne bucuram de vara, așa că n-ar fi rău să avem și o casuta de vacanta rustica unde să fugim! Este anotimpul propice pentru a ne relaxa si de a fuziona cu natura! Si cum poti sa te impretenesti mai bine cu natura, decat sa faci parte din ea? Nu este esentiala o casa in padure sau in munti, o alta modalitate la fel de buna, este de a-ti construi o mica casuta chiar in gradina ta!

Exemplul cel mai bun il putem lua de la un cuplu spaniol, care si-au construit in gradinuta lor o mini- casuta din lemn masiv. Aspectul rustic al casutei, ofera o atmosfera de vacanta, chiar daca in continuare te afli in perimetrul propriei locuinte. Interiorul este de asemenea rustic cu lemn brut, perne manual dantelate si covoare simple.

Culorile neutre si simplitate, nimic in plus care sa stea in calea fuzionarii tale cu natura!

Enjoy!

casuta de vacanta rustica din lemn

casuta de vacanta rustica din lemn

casuta de vacanta rustica

casuta de vacanta rustica

casuta de vacanta rustica

casuta de vacanta rustica

Poate faptul că întreaga construcție este pe o coastă de deal să vă sugereze ideea că se poate, chiar dacă nu dispuneți de un teren plat, ca-n palmă. Construcțiile pe piloni sunt mult mai ușor de realizat și mai rapide. Alegeți salcâm pentru acești piloni, eventual capetele arse și băgate în smoală. Vor ține 500 de ani. Pe cuvânt, stați să vedeți!

Structurile din lemn pentru o casa de vacanta rustica sunt foarte simple, au ca destinație de utilizare timpul verii, nu au nevoie de izolări elaborate. Materialele sunt realtiv ieftine iar priceperea unui bărbat, alături de ghidajul unei femei, plus doi băieți adolescenți rezolvă forța de muncă.

Nivelul de bucurie rezultat în urma unui astfel de efort este greu de cunatificat iar confortul fără îndoială este mult superior unui cort. Copiii vor aprecia mult un refugiu, pentru a petrece clipe alături de familie, sau de colegi, pe vremea adolescenței. Eu știu, am făcut asta!

case din lemn
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    mese ovale dining , culoare inchisa, aveti?