Cel mai lung model de masa extensibila pe care îl fabricăm

masa extensibila 12 persoane

Denumirea acestui model de masa extensibila este Helsinki, iar dimensiunea ei restrânsă este de 210 cm. Prin montarea celor două extensii care se poziționează sub blat se ajunge la o lungime totală a blatului de 310 cm, echivalentul unei mese pentru 12 persoane. Clasic, modelul Provence oferă soluția de masă extensibilă cu segmentul de mijloc flip-top, ceva mai elegant. Pentru situațiile în care se dorește o deschidere mai mare decât 280 cm, atât cât are cea mai mare masă Provence, modelul Helsinki se regăsește în oferta noastră, tocmai pentru o astfel de cerință și doar pe dimensiunea 210(310)x105x78.

masa extensibila 12 persoane

Cu ceva timp în urmă am scris articolul –Masă extensibilă de 360 de cm – dar nu recomandăm această soluție din considerente practice ce țin de rezistența structurii. Acest model de masa, din acest articol, a fost comandată express, cu toată recomandarea noastră privitor la instabilitatea țargului. Pentru a putea păstra suplețea modelelor derivate din seria Provence, dimensiunea maximă nu poate depăși 310 cm, deși, cu siguranță, în alt sistem constructiv, cu repere de lemn de alte rapoarte și dimensiuni, se pot construi mese extensibile mai mari.

Helsinki este un model de masa cu o soluție frumoasă, de dimensiuni impresionante, cu mențiunea că extensiile trebuie montate individual și nu rabatează ca în cazul extensiei Flip-Top. Piesa de față este finisată în culoarea Antik Grey. Culorile le puteți vedea aici – Culorile –  sau scrieți ”culorile” în câmpul de cautare din partea din dreapta sus. Apoi enter … 🙂 și vizitați primele 3 articole din rezultatele căutării. Pentru a găzdui un astfel de model de masă asigurați-vă că aveți cu adevărat nevoie de 12 locuri, în cel mai ergonomic calcul de spațiu. Apoi rezervați în jur de 5,5 m lungime și cam 3 m lățime spațiu în care veți amplasa această piesă de mobila din lemn masiv. Din stejar, desigur. 100%.

model de masa extensibila 12 persoane
detaliu colt de masa Helsinki
model de masa extensibila 12 persoane
Masa Helsinki – inchisa

masa extensibila 12 persoane

 

masa extensibila 12 persoane
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna Calin! Te rog spune-mi ce pret are aceasta masa Helsinki? Multumesc!

  2. #3 Comentariu nou

    Buna ziua. Mai produceti acest model de masa? Multumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.