Masa fixa cu sertare la capete

mobila si mobilier din lemn masiv Masa fixa din lemn masiv – modelul Porto

Modelul Porto, cu 2 sertare situate pe capetele sale este o reinterpretare a unui concept tradițional. Rar mai găsești azi produse din genul mobilierului, segmentul mese, cu sertare. Am senzația că sertarele au devenit oarecum marginalizate și se aplică doar corpurilor, deși funcționalitatea lor este de netăgăduit. Cred că o calitate slabă a produsului, deteriorarea rapidă a suprafeței după achiziție sau alegerea fabricanților de a renunța la acest accesoriu asortat unei mese plus tendința de a acoperi suprafața blatului cu fețe de masă au dus la eliminarea acestui gen de mese din ofertele magazinelor de profil.

masa fixa cu sertare model Porto - vedere laterala
Masa fixa din lemn masiv – modelul Porto

Am neglijat și eu prezentarea sa, deși este un produs pe care îl fabricăm de mult timp și are o cerere constantă pe piața vest-europeană. Zilele trecute am avut o discuție cu un potențial client, din România, care și-a manifestat interesul pentru o masă fixă Provence, model care are sertarele dispuse pe lungimea mesei, nu în capete. Omul are o formație a esteticului diferită, iar șansa de a fi găsit acest model a generat discuția despre mesele cu sertare. Modelul Provence a ieșit demult din fabricație, însă mai avem câteva piese rămase pe stoc.

În schimb, se fabrică în mod curent și Porto și masa de cafea extensibilă Provence. Pentru masa de cafea am avut înclinația de a o prezenta, fiind pentru mine, prima piesă de mobila din lemn masiv pe care am deținut-o, practic cea de la care s-a ” agravat ” aprecierea mea pentru lemnul masiv.

Modelul Porto este prezentat în imaginile din acest articol. Vă rog să remarcați suplimentul de decor poziționat pe piciorul mesei. Partea superioară a piciorului este parte integrantă din suprafața blatului, prinderea acestuia și forma blatului – decupat pe colțuri – constituind în sine parte din designul mesei. Masa se prezintă asortată cu un sistem de băncuțe, ce respectă același design al piciorului. Dacă vă place stilul rustic, atunci acest set poate fi soluția pentru a combina afinitatea pentru lemn si rustic sub o formă contemporană.

mobila si mobilier din lemn masiv
detaliu de picior la nivel cu blatul mesei Porto
masa fixa cu sertare pe capetele scurte - Porto
Masa fixa din lemn masiv – modelul Porto
masa fixa - model Porto cu sertare
Masa fixa din lemn masiv – modelul Porto
banca rustica
Banca Porto
detaliu de bancuta din lemn
Detaliu finisaj bancuta de lemn Porto
Bancuta de lemn Porto -
Bancuta de lemn Porto

Masa cu sertare – modelul de masă Porto – este disponibilă în catalogul online Mobel Amadeus.

mobila si mobilier din lemn masiv
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.