Ciocolateria Leonidas Timisoara – mesele sunt de la StejarMasiv.ro

Ciocolateria Leonidas Ciocolateria Leonidas Timisoara

Mesele de la voi ne-au creeat un ambient mai placut si frumos !! Ciocolateria Leonidas Timisoara va multumeste!

 – Roxana –

Ciocolateria Leonidas
Ciocolateria Leonidas Timisoara

Dacă va amintiți articolul scris prin început de decembrie 2015 –Masuta din stejar pentru HORECA – Ciocolaterie – unde am prezentat mesele de la Ciocolateria Leonidas fotografiate în hală, înainte de expediere, atunci articolul de față vine să completeze ceea ce am promis atunci, adică imaginile finale cu amenajarea interioară.

Locația ciocolateriei este  – str Episcop Augustin Pacha nr 10

Roxana a fost unul dntre oamenii cu care am rezonat excelent și discuția despre comanda ei a ajuns să schimbe statutul comercial al relatiei vânzător-client într-unul de parteneriat. Afinitatea ei declarată pentru produsele românești vine să întărească justificarea deciziei de a oferi pe piața românească produse destinate de regulă doar exportului. Modelul de masuță folosit în amenajarea din Timișoara nu este un produs de serie, este model unicat, cu designul aparținând Roxanei, dar am fost de acord să le producem pentru că am apreciat discuția directa și cererea concretă. Roxana știa clar ce vrea și ne-a acordat încrederea ei pentru soluția tehnică de prindere a celor 3 picioare. Măsuțele au diametru de 60 cm, înălțimea de 78 cm, iar grosimea blatului e de 2,8 cm. Totul din lemn masiv de stejar. Finisajul se numește English Antik, lac lucios, blat neperiat.

Scaunele provin tot de la noi, sunt modelul Laura, îl găsiți pe Catalogul de mobila

Dacă utilizarea în domeniul HORECA va impune refinisarea acestor măsuțe peste 3-4 ani, stejarul masiv folosit la fabricarea lor va permite repetarea operațiunii de cel puțin 5-6 ori, înainte ca rașchetarea sau șlefuirea lemnului să ducă la o subțiere semnificativă. Poate alege și să le schimbe culoarea peste un timp, cu condiția ca să nu folosească produse pe bază de silicon la curățenie. Siliconul lustruiește relativ rapid, dar se impregnează în lemn și formează o peliculă care împiedică aderența oricărui lac sau baiț ulterior.

Mulțumim Roxana pentru încredere și abia aștept să ajung iar în orașul studenției mele ca să gust din ciocolata belgiana pe care o servești acolo. Timișoara este pentru orice student cea mai buna alegere pentru studiile universitare, mai ales din prisma vieții studențești autentice.

Imagini din Ciocolateria Leonidas

Ciocolateria Leonidas
Ciocolateria Leonidas Timisoara
Ciocolateria Leonidas
Ciocolateria Leonidas Timisoara
Ciocolateria Leonidas
Ciocolateria Leonidas Timisoara
Ciocolateria Leonidas
Ciocolateria Leonidas Timisoara
Ciocolateria Leonidas
Ciocolateria Leonidas Timisoara

Tot la Timișoara găsiți mobilat de noi sediul Aerotravel.

Cu drag, de modă nouă, și veche.

Ciocolateria Leonidas
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ceau,

    Chiar am trecut pe acolo acum 2 zile si admirasem mesele 🙂
    Erau chiar interesante picioarele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.