Club de noapte – amenajare în culoarea anului 2018

club de noapte

Suntem convinși că nu v-ați fi așteptat să citiți pe acest blog un text despre un club de noapte. Mai sus, vă apare lângă titlul că suntem o revistă care-și propune să trateze subiecte despre lemn și vă asigurăm că nu avem de gând să ne abatem de la pasiunea noastră. Am extins în timp tematica articolelor și am atins subiecte care tratează partea de amenajare fiindcă sunt subiecte complementare.

Discuția nu va fi în jurul unui club de noapte, iar la final, vă asigur că nu vă dăm o listă de sugestii pentru clubbing, dar am simțit să completăm povestea legată de culoarea anului 2018 și am găsit-o foarte nuanțată în înfățișarea unui club de noapte din Madrid. Atenție, vorbim despre un brand, Pacha, care are deschise cluburi în mai multe orașe din lume, cu un real succes printre iubitorii de viață de noapte.

club de noapte

Pacha Madrid este descris ca unul dintre cele mai incredibile locuri din Spania, situându-se într-o clădire foarte veche pe care o ocupă încă din 1980, și care s-a reinventat de-a lungul timpului, lucru care a menținut interesul crescut pentru acest club, alături de celelalte servicii oferite. În 2009, o firmă de arhitectură i-a refăcut designul utilizând preponderent culoarea violet. Iată ce-a ieșit 🙂 .

club de noapte

Nuanțele de violet nu sunt date de mobilier, ci de jocurile de lumini. Podeaua este făcută dintr-o combinație de negru și auriu. Pereții și stâlpii de sticlă sunt cei care predomină, iar mobilierul are un design modular. Va urma și un articol cu idei de amenajat un bar din lemn pentru un club.

Până atunci, am vrut să vă arătăm ce înseamnă sau cum se vede în imagini o amenajare într-o singură culoare. Ce-i prea mult strică, însă nu și când e vorba de cluburi sau pomul de Crăciun.

Cu drag de voie bună și măsură în alegeri!

Club de noapte

club de noapte
club de noapte

[sursă foto]

club de noapte
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.