Corpuri de mobila | Comoda TV din stejar

Comoda TV Comoda TV

Televizorul Hi-Tech arată cel mai bine așezat pe o comoda TV din stejar.

Ma confrunt de multe ori cu nepotrivirile de gusturi intre mobila de export si preferintele autohtone. E drept, in cataloagele firmelor din strainatate, un corp de mobila NATUR, nefinisat cu bait sau lac pare la locul lui intr-o amenajare gandita. Dar daca expui la noi, intr-un depozit de mobila, intre alte obiecte ce stralucesc de-ti iau ochii, un obiect, fie el corp de mobila, fie masa, comoda TV, sa nu mai vorbim de un pat de dormitor, care nu e lacuit, romanul il va gasi cel putin bizar.

La fel se intampla si cu cele finisate in vopsele de ulei, in culori stridente fata de conservatorismul autohton, adica albastre sau verzi …

Totusi, la fabrica, primim comenzi de mobila, corpuri in special, dar si mese ce se livreaza catre clientul final, direct necolorate si ne-lacuite.

Nefinisate nu se pot numi, lemnul e perfect slefuit, iar fibra, esenta lemnului se simte la atingere moale si cald. Lipsa statului de protecție din lac, sau ulei dacă este cazul, duce la o renunțare implicită asupra garanției. Lemnul de stejar nu se împacă bine cu umiditatea excesivă și nu putem garanta pentru un produs care pleacă din fabrică nelăcuit că va rămâne stabil, în condițiile în care finisajul se aplică peste un timp necunoscut, după o depozitare pe un termen la fel de incert și în condiții pe care nu le controlăm.

Cam asa arata.

Comoda TV din stejar

Comoda TV

Comoda TV din stejar este prezentată în catalogul online sub denumirea Stand TV

Comoda TV - 200x50x45
Comoda TV - 160x50x45
Comoda TV din stejar – 160x50x45
Comoda TV
Comoda TV din stejar – natur – nefinisata – 250x45x50 cm
Corp de perete cu 2 rafturi si 4 usi
Detaliu fibra de stejar
Corp de perete cu 2 rafturi si 4 usi
Corp de perete cu 2 rafturi si 4 usi

Corpul de mai sus este prezentat integral în catalogul online Mobel Amadeus sub denumirea Bold.

Cu drag de moda veche.

Corp de perete cu 2 rafturi si 4 usi
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.