Cuburi de lemn pentru design interior ingenios | Cliff Spencer

cub de lemn

Fara prea multe explicatii, aceste cuburi de lemn poartă denumirea de mobila, daca i se poate spune asa, și indeamna imaginatia la alergat mai ceva ca Hussein Bolt. Cred ca vorbele sunt de prisos, descrierea ar fi banala si neavenita. Imaginile sunt exemplificative, mai puteti creea din minte si alte aranjamente. Frumuseteea e ca nu are limite. Dimensiunile constructive permit aranjarea si pe verticala si pe orizontala. Just think outside the box.

Cliff Spencer gandeste acest design extrem de simplu la nivelul formelor de baza, utilizand pentru fabricare lemn de stejar recuperat si reconditionat. Ideea este naturala, evidentiata doar prin calitatea materialului si a finisajelor. Totul mizat pe designul extrem al simplitatii.

cuburi de lemn

cuburi de lemn

cuburi de lemn

cuburi de lemn

cuburi de lemn

cuburi de lemn

cub de lemn

cuburi de lemn

Nu am găsit în oferta nici unui magazin de mobilă din Romania acest tip de cuburi de lemn, versatile, a căror realizare cred că nu ar trebui să dea prea multă bătaie de cap nimănui. Utilitatea lor este neîndoielnică, iar lemnul, nu e neapărat să fie foarte selectat. Din măsuță de cafea se transformă în bibliotecă, cât ai clipi, iar aspectul general al casei tale pare să fie reînnoit ori de câte ori decizi să te reinventezi. Dacă toate piesele de mobila ar putea să se transforme la fel de ușor, nu ar mai trebui să schimbăm mobila din casă asa de des.

Mă bate gândul să încerc producerea de astfel de cuburi de lemn, poate dintr-un material mai ieftin, deși adevărul este că nu valoarea materialului influențează așa de mult prețul final, cât manopera. Gândesc de fiecare dată mobila din lemn masiv în termeni de rezistență cu decadele de ani, dar poate că nu ar trebui. Ikea așa face, mizează pe faptul că oricum te vei plictisi si vei vrea să schimbi ceva, așa că nu trebuie să lași moștenire piesele în care e preferabil să nu investești valori mari. Alegerea va apartine.

Cu drag, de minti luminate si ingenioase.

Thanks to the source

cuburi de lemn
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    O IDEE EXCELENTĂ! 🙂