Cuier din lemn și fotolii Birmingham la BabySpa

fotolii Birmingham fotolii Birmingham la BabySpa Bucuresti

Comanda din București a fost foarte clară și simplu formulată de o doamnă care știa exact ceea ce își dorește.

  • 2 Fotolii Birmingham fixe cu brațe
  • 1 fotoliu Birmingham Office
  • 1 cuier din lemn curbat în stil vechi

În privința stofei am lămurit relativ repede pentru că doamna de la BabySpa s-a decis consultând online un catalog de modele de stofă pentru tapițerie. Fotoliile sunt prezente în producția de serie în mod constant, însă pentru cuier a fost puțin mai cu dichis până am apelat la prietenul nostru de la Madarat, care curbează lemnul. Ne-a furnizat acest cuier direct în fabrică, pentru finisaj în ton cu picioarele de lemn ale scaunelor și astfel am putut onora solicitarea în termen de 4 săptămâni de la comanda fermă.

fotolii Birmingham
fotolii Birmingham la BabySpa Bucuresti

Cuierul este fabricat din lemn de fag, curbat la cald sub presiune și cred că este foarte elegant. Admit că finisajul White wash nu este printre preferatele mele, însă nici nu mă pot pronunța în ceea ce privește estetica ca și un specialist. Am încredere că o femeie vede cele 16 milioane de culori și nuanțe cu alt spectru cromatic decât vederea relativ simplistă a 90 % dintre bărbați. Un aspect asupra căruia voi reține în atenție pe viitor ca să discut cu alți clienți de fotolii Brimingham Office este statura persoanei care îl utilizează, pentru că în cazul unei persoane mai scunde, cu o greutate mai redusă, este importantă tăria buretelui din șezut care dacă nu se ”lasă” sub greutatea persoanei suficient poate ajunge la o poziție incomodă la un birou.

cuier pom din lemn
Cuier pom din lemn curbat

Nu mi-am pus astfel problema niciodată, încă nu am întâlnit un scaun nărăvaș la cele 100 de kg din dotare, dar este un aspect care trebuie menționat pentru ca o comandă online de mobilă sa ajungă la destinație și să corespundă în totalitate. Admit că experiența de a comanda online mobilier este diferită de cea experimentată direct, într-un magazin care prezintă live mobilierul și care poate fi probat/încercat.

Avantajele de personalizare pe care le oferim reușesc de cele mai multe ori să satisfacă cerințele clienților noștri și învățăm deodată cu ei ce anume mai putem îmbunătăți. Sunt foarte convins că aprecierea lor tradusă în viitoare recomandări sunt calea spre reușita pe care trebuie să mergem.

Mulțumim d-na Anca pentru încredere !

fotolii Birmingham
cuier din lemn curbat
fotolii Birmingham
Birmingham Office
fotolii Birmingham
Birmingham Arm
fotolii Birmingham
Birmingham Arm
fotolii Birmingham
Birmingham Office

Am livrat de-a lungul timpului mai multe modele deosebite de fotolii si le găsiți prezentate în alte postări – Fotoliul Louis și Modele Hampton și Hemingway. Seria de fotolii Birmingham sunt destinate amenajărilor în serie, putând fi amplasate mai multe în același spațiu. Sunt fotolii cu dimensiune superioară celui mai mare scaun, însă cele 3 menționate mai sus au de regulă locuri unice, sunt solitare, punct de focusare a atenției.

fotolii Birmingham
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.