DECORATIUNI DIN LEMN PENTRU CRACIUN – SUPORTURI RUSTICE DE LUMANARI

decoratiuni hanmade brad Suport lumanari aprinse

 

decoratiuni craciun
Suport lumanari

Crăciunul și Anul Nou sunt sărbători ale luminii, ale bucuriei, ale nostalgiei după zăpezile de altădată, sărbatori înmiresmate cu cetina de brad și cu gânduri frumoase. Ne pregătim casele și sufletele pentru a întâmpina cu bucurie Nașterea Domnului și Noul An.

Pâlpîirea caldă a unei lumânari decorative așezată la lăsarea serii pe un colț de masă sau atunci când luam cina împreuna cu cei dragi, ne poate aduce un strop de liniște și pace.

În magazine sunt zeci de modele de suporturi de lumânari: de sticlă, de metal, de porțelan, multe dintre ele atrăgătoare, altele practice.

Ca iubitori ai lemnului, nu putem însa trece peste o simpla decoratțiune de Crăciun pe care o putem face singuri în mai puțin de o oră, atunci când avem timp și disponibilitate: un suport rustic pentru lumânari “pastila” sau lumânari clasice – ori varianta combinată. Modelele sunt infinite. Eu va prezint doar câteva făcute în timpul liber, atunci când ochii mi-au cazut pe o ramura de stejar, de tei sau de scoruș, pe care nu m-am îndurat să o omor sub tăietura toporului.

Sărbători fericite!

 Virgil G.

SUPORTURI RUSTICE

decoratiuni craciun
Suport lumanari in scoarta de copac
decoratiuni craciun
Suport lumanari aprinse
decoratiuni craciun
Suport lumanare lunga
decoratiuni craciun
Acelasi suport cu lumanare pastila

         Decembrie 2014

decoratiuni hanmade brad
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.