Deliciile verii: O carte buna si un hamac

Când ai o carte buna nu o lași din mână. Când ai și un hamac și o carte buna ... uiti de timp

o carte buna în hamac

Probabil că pentru mulți dintre voi ideea de vacanță de vara perfecta înseamnă o plaja cu nisip alb, apa perfecta a marii, o nuca de cocos si un hamac lenes, plus o carte buna.

Hamacul  este „obiectul de mobililer” ideal pentru vara.  In timp ce vara este ceea care ofera relaxarea suprema, hamacul este elementul care da farmec acestei relaxari. Si cum ne pregatim de leneveala, de ce sa nu o facem in interiorul casei noastre? De obicei, hamacul este instalat afara: fie intr-o gradina umbroasa si racoritoare, fie pe o plaja sau o terasa. Insa, hamacele pot fi adevarate piese de rezistenta in decorarea unei case, in special in sezonul cald.

Am sa va 10 idei de incaperi accesorizate cu hamace, pentru cei dintre voi ( norocosilor!) care aveti spatiu sa faceti asta.

P.s: Luati o carte buna si hop-top cu ea in hamac!

design interior cu hamac

foloseste hamacul in casa ta

hamac acasa

hamac in casa - carte buna
hamac si o carte buna
hamac in living room

hamacul din bucatarie

hamacul din casa si o carte buna

hamacul in amenajarile interioare

vara in casa ta

Cred că cititul este subapreciat din cauză că consumă timp. Timpul este cel care azi dictează alegerile și stabilește preferințe, mai ales în zona adolescenței. Aș da multe pentru a reîntoarce timpul avut în vremea liceului în care am devorat bibliotecile familiei. Tot ce mi-a căzut în mână am citit și nu aveam hamac. Decameron-ul a fost una din cele mai savuroase, bunicii făceau fețe fețe când ceream explicații.

Optimizarea eficienței timpului ar trebui să măsoare câștigul financiar versus perioada alocată. Timpul trebuie din punctul meu de vedere să fie un factor decisiv de calcul al valorii a orice.

Lectura e timp furat, știu sigur că o carte buna cere recitită, am volume parcurse de 3 ori și fac planuri să revin. Fundațiile lui Asimov sunt în capul listei.

Cu drag, de timp berechet.

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
hamac
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Incredibil ce pofta mi-ai facut !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.